Johan Biere
Lead Consultant Cloud, Infra & Apps

Bepaal samen met InSpark de dienstregeling van de vooruitgang

Hoe breng jij je dag door? Positioneer je de complete on-premise workload van grote, data-intensieve organisaties binnen Azure Cloud? Bedenk en realiseer jij daarbij de technische én functionele implementatie in een PaaS-omgeving, met impact op de werkelijkheid van alle treinreizigers van Nederland? Klinkt als een mooie bestemming toch?

Bij de #1 Microsoft Partner of the Year zit je direct in de Champions League van de vooruitgang. We optimaliseren en moderniseren het applicatielandschap van serieuze spelers en maken hun dataflows en productiecycli sneller, actueler, goedkoper, flexibeler en beter schaalbaar. Je begeleidt daarbij hele afdelingen naar een nieuwe manier van werken die focust op de business/applicatiekant in plaats van technisch beheer. Je neemt ze mee in Azure DevOps en integreert hun release cyclus binnen de Azure Services. Je gebruikt daarvoor Azure Databricks, Kubernetes, AKS, Data Lake, Azure Functions en Automation.

Bij InSpark kun je gebruik maken van de meest innovatieve technologie en een directe lijn met Microsoft Nederland en Redmond. Dat stelt ons als geen ander in staat te werken aan de digitale transformatie die onze opdrachtgevers op voorsprong zet. Je leert van en werkt samen met 100 slimme consultants en developers die graag net zo graag als jij het verschil maken. Met volop vrijheid en kansen om te investeren in de kennis die jou nog beter maakt dan je al bent.

BEKIJK ALLE VACATURES

 

Meet the team!

Wil je een kijkje achter de schermen van het Azure team bij InSpark? Dat kan! In deze video nemen Johan, Sven, Geert en Xander je mee in hun werkzaamheden en vertellen je over hun uitdagingen en kansen binnen het team.

Please accept marketing cookies to view this content.
Wie zoeken wij?
Don’t finish second. Join InSpark.

Kennismaken met ons team? Laten we praten over jouw mogelijkheden bij InSpark.

Neem contact op

Kennismaking aanvragen

Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!