Laat klanten optimaal samenwerken en presteren

Word Modern Workplace consultant

Over Modern Workplace

Wij zorgen dat werkend Nederland online soepel met elkaar kan samenwerken en communiceren met Microsoft technologie, zoals Teams, Purview en Viva. Het hybride werken en de toegenomen innovatiesnelheid maakt de flexibele werkplek steeds belangrijker. De eisen die we stellen aan onze hedendaagse identiteit & werkplek veranderen ook mee. Dat vraagt regelmatig om aanpassingen in IT, maar ook van medewerkers zelf. Wij zijn er om bedrijven te ontzorgen met slimme solutions, hoogwaardige consultancy en verandermanagement. Door de uitdagende vraagstukken, de kennis die we in huis hebben en de manier waarop we die met elkaar delen, word je als consultant elke dag nóg een beetje beter in je vak. Are you in?

Bekijk hier onze vacatures

Ontmoet het team

Het team Modern Workplace laat klanten optimaal samenwerken en presteren. Wil jij ook onderdeel worden van dit gezellige team? 

Rogier jurgens groot

"Leuk om zo dicht bij het vuur van Microsoft te zitten"

Rogier Jurgens
Modern management consultant
Lees het verhaal van Rogier
Wat je niet wilt missen
Altijd gezellig

Elke maand gezellige borrels

Standaard IT collega's? Dacht het niet! Het hele jaar door organiseren we gezellige en sportieve personeelsuitjes en een jaarlijks company weekend naar de sneeuw of zon
De nieuwste Microsoft techniek

Ben er als eerste bij

Wij zijn eager om te vernieuwen, net als jij. Samen met ons team van gedreven en leuke collega’s waar je veel van kunt leren.
Ruimte voor jouw ontwikkeling

Een persoonlijk focusplan

Met een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget kies je voor het ontwikkelpad dat bij jóu past.
0 +
Tevreden klanten
0 +
Nieuwe Microsoft innovaties per jaar
0 +
Gedreven professionals
0 +
Gezellige teamuitjes

Van de experts: hoe werk je samen in teams?

expert talk teams connect

Met Microsoft Teams Connect kun je veel makkelijker samenwerken met externen. Ontdek hoe in deze Expert Talk van collega’s Dave en Peter.

Bekijk alle expert talks

expert talk teams connect