Sjoerd Borneman
Data Consultant

Ontwerp gamechanging workplace oplossingen met het Microsoft platform

Tijd voor een reality check. Wat doe je vandaag? Ontwerp je complexe IT-landschappen met de allerlaatste releases van Microsoft, waarvan sommige nog in bèta? Ben je regelmatig in contact met de verschillende Microsoft Product Teams in Redmond of het Security Team in Israël? Beveilig je een complete chemische faciliteit met cloud security diensten of voorspel je met machine learning de bezoekersaantallen voor een nationaal topmuseum? Wij wel.

Welkom bij de meeslepende realiteit van InSpark, #1 Microsoft Partner of the Year en winnaar van de Microsoft Security and Compliance Partner of the Year Award 2019. Die titels krijg je niet zomaar. Met 100 gedreven consultants en developers, zetten we ambitieuze bedrijven op voorsprong met baanbrekende infrastructuren. In multidisciplinaire expert teams ‘prototypen’ we hun toekomst met hybrid cloud oplossingen, cloud security en moderne werkplekken. Bij InSpark praten we niet alleen over machine learning, secure by design of schaalbare dataplatforms. In onze multidisciplinaire expert teams passen we het dagelijks toe in de praktijk van onze klanten. Door onze intensieve samenwerking met Microsoft bewegen we ons in de voorste linies van de vooruitgang.

Dat maakt je als consultant bij InSpark automatisch een pionier, iemand die voortdurend oplossingen voor de eerste keer bedenkt, toepast en verbetert. Je werkt samen met de beste specialisten en leert elke dag van de uitdagende vraagstukken van onze klanten. Je krijgt van ons de kans om te investeren in de kennis die voor jou belangrijk is. Van Azure Data Services tot neurale netwerken of migratiestrategieën en alles wat daar tussenin zit. Met opleidingen, scherpzinnige collega’s en events om van te dromen. Dat resulteert in een inspirerende werksfeer met veel vrijheid en ruimte voor jouw ontwikkeling en werk-privé balans.

BEKIJK ALLE VACATURES

Bekijk de Data & AI Expert Talks

Benieuwd naar de laatste ontwikkelingen binnen het Data & AI team? Volg de Expert Talks vanuit het team!

Vacature Senior Data & AI Consultant

Word jij net zo blij van data en de Azure cloud als wij? En ben jij nu op zoek naar een stap waarin jij Power BI, IoT, Machine Learning en AI kan inzetten voor onze klanten? Dan is de rol als Consultant Data & AI perfect voor jou!

Don’t finish second. Join InSpark.

Laten we praten over jouw mogelijkheden bij InSpark.

Neem contact op

Kennismaking aanvragen

Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!