Derk van der Woude
Principal Consultant Security & Compliance

Security die slimmer is dan de vooruitgang

Tijd voor een reality check: wat doe je vandaag? Werk je in voortdurende samenwerking met de Security Teams van Microsoft aan de cyber security van toonaangevende organisaties? Loop je op de markt vooruit in diverse private previewprogramma’s? Bescherm jij met cloud securitydiensten de veiligheid van een chemische faciliteit? Wel bij InSpark.

Dankzij onze expertise en inzet zijn wij #1 Microsoft Partner of the Year én Microsoft Security and Compliance Partner of the Year 2019. Met zo’n 100 gedreven en slimme koppen beschermen we de moderne werkplek en het modern hybrid datacenter op een schaalgrootte waar de meesten alleen van dromen. Assume compromise is ons uitgangspunt en informatiebeveiliging een constante factor in elke stap naar innovatie. Van ontwerp en development tot aan het bouwen van applicaties.

Dat maakt je als Security Consultant bij InSpark automatisch een pionier, iemand die voortdurend oplossingen voor de eerste keer bedenkt, toepast en verbetert. Je werkt vanuit het InSpark Cloud Security Center samen met de beste specialisten en leert continu van de uitdagende vraagstukken van onze klanten. Wij geven je de kans om te investeren in de kennis die voor jou belangrijk is. Van DDos beveiliging tot Advanced Threat Protection en alles wat daar tussenin zit. Met opleidingen, vindingrijke collega’s en events om van te dromen. Bonus is de inspirerende werksfeer met veel vrijheid en ruimte voor jouw ontwikkeling en werk-privé balans.

BEKIJK ALLE VACATURES

Mikail werken bij security engineer

"Ik rust niet voordat ik
zeker weet dat onze klanten
veilig zijn!"

Mikail Corum
Security Engineer (SecOps)
Lees meer
Derk van der Woude

"Als je kan denken als een
hacker, kun je organisaties
een stuk beter beveiligen"

Derk van der Woude
Lead Consultant Security
Lees meer
Kom jij ons team versterken?
Don’t finish second. Join InSpark.

Kennismaken met ons team? Laten we praten over jouw mogelijkheden bij InSpark.

Neem contact op

Kennismaking aanvragen

Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!