Ben jij hackers een stapje voor?

Over Security

Wij beveiligen de digitale omgevingen van toonaangevende organisaties. En dan hebben we het niet over zomaar beveiliging: wij rusten niet voordat we 100% zeker weten dat klanten 24/7 beschermd zijn. Daar gebruiken we dan ook de laatste Microsofttechnologie en mogelijkheden voor. De kennis die wij in huis hebben en de manier waarop we die met elkaar delen: daar kunnen de meeste Security Consultants alleen maar van dromen. Of we Microsoft vakidioten zijn? Absoluut. Maar vooral zijn we een interessante club IT-experts die vooroploopt in de cybersecurity. En daarbij vinden wij plezier en persoonlijke ontwikkeling vanzelfsprekend. Are you in?

Bekijk hier onze vacatures

Ontmoet Isa

Zelf testen met de laatste Microsoft technieken: het zou je baan maar zijn! Voor Isa is het de dagelijkse realiteit. Wat vindt hij nog meer zo leuk aan werken bij InSpark?

emily breed

"InSpark stelt mij in staat het beste uit mezelf te halen!"

Emily van Putten
Senior Cloud Security Consultant
Lees het verhaal van Emily
Wat je niet wilt missen
Altijd gezellig

Elke maand gezellige borrels

Standaard IT collega's? Dacht het niet! Het hele jaar door organiseren we gezellige en sportieve personeelsuitjes en een jaarlijks company weekend naar de sneeuw of zon.
De nieuwste Microsoft techniek

Ben er als eerste bij

Wij zijn eager om te vernieuwen, net als jij. Samen met ons team van gedreven en leuke collega’s waar je veel van kunt leren.
Ruimte voor jouw ontwikkeling

Een persoonlijk focusplan

Met een jaarlijks persoonlijk opleidingsbudget kies je voor het ontwikkelpad dat bij jóu past.

Continue innovatie

Werken bij security

InSpark ontwikkelde samen met Microsoft het Cloud Security Center. Een oplossing die alle nieuwste Microsoft security features op één plek bundelt. Zo hebben cyberaanvallen geen schijn van kans. Een voorbeeld van de vele innovaties die we samen hebben ontworpen.

Werken bij security
0 +
Tevreden klanten
0 +
Nieuwe Microsoft innovaties per jaar
0 +
Gedreven professionals
0 +
Gezellige teamuitjes