Laat ons het vliegwiel zijn

Efficiënter werken, vitalere medewerkers, echt weten wat de klant wil, méér dan voldoen aan regelgeving? Er zijn minstens zoveel redenen om innovatie de hoogste prioriteit te geven, als er sectoren zijn in het bedrijfs- en openbare leven. En in veel gevallen is digitale transformatie niet eens een wens, maar een noodzaak. Snelheid is daarbij niet ‘mooi meegenomen’, maar een voorwaarde.

Bekijk onze aanpak

Dus wil je als organisatie met vertrouwen een nieuwe koers in kunnen slaan, en flexibel genoeg zijn om ruimte te laten voor voortschrijdend inzicht. Dus wil je je medewerkers de ruimte bieden om samen te werken op een manier die bij ze past. En dus wil je kunnen anticiperen op behoeftes, gebaseerd op bruikbare data. Wij helpen bedrijven en overheden die keuzes maken én werkende oplossingen implementeren. Want wie eenmaal weet waar het heen moet, wil daar natuurlijk snel zijn. Snappen wij.

Van 0 tot 100 hoeft geen maanden te kosten – onze impact is voelbaar in weken

Wij inspireren de organisatie die wil veranderen, maar niet weet hoe.
We gaan aan de slag met de organisatie die weet wat nodig is, maar niet op gang komt.
We ontzorgen de organisatie die weet wat het beste is, en wel wat IT service kan gebruiken.

Bekijk onze diensten

SHARE
Wij werken met
Trots op
Microsoft Digital Transformer of the Year 2017
FD Gazellen 2015, 2016 en 2017
Microsoft Hybrid Cloud Finalist of the Year 2017
Nintex Partner of the Year 2017

InSpark bestaat 10 jaar!

InSpark bestaat 10 jaar! Een mooi moment om terug te blikken: de eerste klanten, de eerste projecten en de eerste awards. Maar ook om vooruit te kijken. In 2020 willen wij dé partner in Digitale Transformatie zijn van organisaties in Nederland op het Microsoft platform. In dit interview vertellen Managing Directors Laurens Frijters en Maarten Goet je meer over onze milestones en moonshot. 

Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!