Over ons

Dé #1 Microsoft Security en Compliance Partner of the Year

Snel veranderen om voorop te lopen

InSpark laat bedrijven vooroplopen in hun markt. Het bewijs hiervoor? Onze klanten. Met snelheid en innovatiekracht maken zij het verschil: ze worden wendbaar en kunnen in no-time veranderen. Want ze beschikken over de juiste technologie —intelligente, innovatieve, schaalbare technologie die hen alle ruimte geeft om een digitale transformatie te realiseren voor hun organisatie. Continu en op heel korte termijn. Wil jij, net als zij, vooroplopen? Leg je graag een sterk, toekomstbestendig fundament? En wil je de technologie écht laten landen onder werknemers en stakeholders? Wij begeleiden je bij elke stap. Welkom bij InSpark.

InSpark is er voor organisaties die gas willen geven

We werken voor vooruitstrevende denkers die net zo gedreven zijn om te innoveren als wij. Organisaties die voorop willen blijven lopen in hun eigen sector met de beste technologie. Deze klanten ontzorgen we op het gebied van kennis en beheer. Hoe? We rollen alle laatste ontwikkelingen en updates automatisch uit, zodat zij hier geen omkijken naar hebben. Daarnaast denken we op strategisch niveau mee over een passende innovatieroadmap.

Nieuwe toepassingen en platformen zijn natuurlijk alleen waardevol als je ze actief beheert en ontwikkelt. Dat doen wij voor je — 24/7 waar nodig — met onze managed diensten. Daarbij kun je altijd rekenen op een hoog expertiseniveau en een flinke dosis flexibiliteit.

Schakel jij graag snel en begrijp je de technische complexiteit van zakelijke uitdagingen? Dan helpen wij je gas te geven!

BEKIJK ONZE DIENSTEN

#1 Microsoft-specialist

InSpark is dé versneller van digitale transformatie. Wij hebben Microsoft-topspecialisten in huis op wie we heel trots zijn. Onze professionals werken nauw samen in multidisciplinaire expert-teams. Zij adviseren, migreren, beheren en innoveren op basis van Microsoft-technologie. Met een focus op public cloud-platformen en toepassingen die we daar bovenop bouwen.

Met de standaarden en versnellers die wij ontwikkelen, kunnen onze klanten hun business op korte termijn naar een hoger niveau tillen. Ook zijn ze altijd up-to-date, omdat ze beschikking hebben over de laatste kennis en features. Hoe wij dat kunnen garanderen?

InSpark is de Nederlandse Microsoft Partner of the Year 2018 en #1 Microsoft Global Security & Compliance Partner 2019. Verder zitten we in verschillende Microsoft Advisory Councils en zijn we in 2020 Microsoft Intelligent Security Association partner geworden.

Kort gezegd: wie voorop wil blijven lopen, zit goed bij InSpark!

Snel schakelen en opschalen met KPN

Logo KPN

InSpark is een volle dochter van KPN. Binnen KPN zijn wij de Microsoft Cloud Incubator waar innovaties groeien. In deze positie krijgen we de ruimte om vernieuwende ideeën te testen in de praktijk. Wij implementeren de nieuwste Microsoft-technologie vóórdat deze voor iedereen beschikbaar is. Zo realiseren we de beste oplossingen voor de zakelijke uitdagingen waarmee onze klanten kampen: van applicatiemigraties tot veilig werken op afstand.

Met KPN kunnen we niet alleen snel schakelen, maar ook flink opschalen. We zijn in staat om in korte tijd innovatieve oplossingen te implementeren, ook in grote organisaties.

Dit betekent dat klanten van InSpark altijd kunnen rekenen op het beste van twee werelden: snelheid en schaalbaarheid.

Logo KPN
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!