Azure & Automation Consultant

Solliciteer nu

Sollicitatie

Dankzij jou kunnen klanten hun reis naar de cloud maken. Dat met state of the art cloudoplossingen en de nieuwste mogelijkheden van Azure. Hoor bij de besten, leer van de besten en word de beste in cloud en infrastructure. Join the club als onze nieuwste cloud consultant bij InSpark.

Werk met de nieuwste technologie

Jij weet als geen ander processen te automatiseren en optimaliseren, je bent op de hoogte van verschillende Automation toolings en gaat complexe projecten niet uit de weg. Herken jij dit? Mooi, dan is deze rol als Azure & Automation Consultant perfect voor jou! Je komt te werken in een gedreven team van consultants die dezelfde passie hebben voor IT en natuurlijk voor Microsoft technologie. Na een goede kop koffie en ben jij helemaal klaar om onze klanten te helpen met hun digitale transformatie. Automation is key, en jij weet onze klanten dan ook feilloos te adviseren en ondersteunen bij het automatiseren en optimaliseren van hun infrastructuur. Jij neemt de Continuous Integration en Continuous Deployment onder je hoede en bent volledig thuis in PowerShell en Open Source.

Ontdek InSpark
InSpark is de #1 Microsoft Partner op het gebied van Cloud en Security. 170+ Microsoft cloud vakidioten met een spark in hun ogen. En die spark is besmettelijk. Wij zijn dé IT-specialisten in Microsoft cloudtechnologie en één van de belangrijkste partners van Microsoft wereldwijd. En niet onbelangrijk: bij InSpark kun je rekenen op veel lol, interessante activiteiten en leuke events. Of we een club vakidioten bij elkaar zijn? Absoluut. Want ons vak is idioot leuk!

Dit typeert jou

Jouw denkkracht, ervaring en creativiteit heb je nodig om onze klantvragen op te lossen. Want aan stilzitten en makkelijke projecten doen we niet bij InSpark. We bouwen samen met onze klanten aan hun digitale transformatie en daar komt veel bij kijken. Automation is hier zeer belangrijk. Jij  ziet het dan ook als een uitdaging om onze klanten feilloos te adviseren en te ondersteunen bij hun digitale transformatie. Met jouw technische kennis en passie voor het vak, kun je de lastigste vraagstukken en migraties begeleiden, terwijl je vol passie processen automatiseert en optimaliseert.

Heb je kennis van:

Open source, Netwerken & cloud, CI/CD tooling (Jenkins, Azure DevOps), PowerShell, Automation tooling (Terraform, Ansible, Puppet, Chef), communiceren, zelfstandig werken en Scrum. 

Heb jij ook nog kennis van open source als Kubernetes en Linux? Dat is mooi meegenomen maar zeker geen vereiste!

Pascal van Leeuwen
Robin breeed

"We proberen altijd de dunne lijn op te zoeken tussen generieke en specifieke oplossingen voor klanten, waardoor we maximaal kunnen innoveren op grote schaal"

Robin Makkus
Azure Automation Consultant
Bekijk LinkedIn profiel

Dit krijg jij

Werken bij de nummer 1 Microsoft Partner van Nederland. Daar word je voor beloond. Als onze nieuwste Azure Automation Consultant, krijg jij:

INSPARK_salaris_icon.png

Een goed salaris met pensioenregeling en een bonusregeling

INSPARK_opleiding_icon.png

Een opleidingsbudget van €4.200 per jaar om jezelf te ontwikkelen

INSPARK_thuiswerken_icon.png

Alle vrijheid om thuis, op kantoor of bij de klant te werken 

INSPARK_devices_icon.png

Een persoonlijk device, studie en evenementen budget 

INSPARK_party_icon.png

Jaarlijks leuke uitjes met heel InSpark!

INSPARK_Car_icon.png

Een vrije keuze in leaseauto 

De stappen naar jouw droombaan

Telefoontje

Onze recruiter belt je voor een eerste kennismaking

1
Eerste gesprek (online)

Zien we het zitten? Dan volgt een gesprek met je teammanager en collega

2
Tweede gesprek (in Amstelveen)

Een nog betere kennismaking bij ons op kantoor, inclusief rondleiding!

3
De aanbieding

Je ontvangt een aanbieding met arbeidsvoorwaarden. Ben jij ook tevreden? Dan maken we het contract op om te tekenen.

4
Start

Je nieuwe loopbaan bij InSpark is begonnen!

5

Wij zijn heel benieuwd naar jou!

Waar wacht je nog op? Tot snel!

Direct solliciteren

Sollicitatie