Sander Schutten
Developer

Ontwikkel jezelf op de bleeding edge van het Microsoft ecosysteem

Tijd voor een reality check. Wat doe je vandaag? Werk je met de ontwikkelingen van Microsoft, waarvan sommige nog in preview? Sta je in direct contact met de verschillende Microsoft Product Teams? Bouw je een customizable chatbot voor 5000 apothekers? Of help je een softwarebedrijf de stap naar Azure DevOps te maken? Wij wel.

Welkom bij de realiteit van InSpark, #1 Microsoft Partner of the Year. Die titel krijg je niet zomaar. Met 100 gedreven developers en consultants bedenken, ontwikkelen, testen, releasen en deployen we dag in dag uit innovatieve workplace oplossingen die ambitieuze bedrijven op voorsprong zetten. Het liefst zo geautomatiseerd mogelijk. Bij InSpark praten we niet alleen over chatbots die moeten integreren met back-office applicaties of cognitieve cloudservices zoals LUIS en QnA Maker. Onze multidisciplinaire expert teams werken er voortdurend mee in de praktijk van onze klanten. Daarbij bundelen we onze kennis met die van Redmond. Jouw feedback en oplossingen kun je zomaar geïmplementeerd zien in een volgende release van bijvoorbeeld het Microsoft Bot Framework.

Dat maakt je als developer bij InSpark automatisch een pionier, iemand die voortdurend oplossingen voor de eerste keer bedenkt, toepast en verbetert. Je werkt samen met de beste specialisten en leert continu van de uitdagende vraagstukken van onze klanten. Je krijgt van ons de kans om te investeren in de kennis die voor jou belangrijk is. Van Azure Functions tot ASP.NET of van C# tot React en alles wat daar tussenin zit. Met opleidingen, deep dive technology sessies en events om van te dromen. Dat levert een inspirerende werksfeer met ruimte voor jouw eigen werk-privé balans.

BEKIJK ALLE VACATURES

Sander werken bij

"Bij InSpark vond ik de
werkgever die mij en mijn
passie voor developen waardeert

Sander Schutten
Developer
Lees meer
Development vacatures
Don’t finish second. Join InSpark.

Laten we praten over jouw mogelijkheden bij InSpark.

Neem contact op

Kennismaking aanvragen

Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!