Roland Bodenstaff

Azure Developer

“Bij InSpark vond ik de cloud-native mentaliteit die ik zocht. Het is gaaf om de nieuwste Azure PaaS diensten te kunnen gebruiken om snel en schaalbaar impact te maken met mijn code”.  

Roland is één van onze gewaardeerde Azure Development collega’s. Als iets binnen zijn werk belangrijk is, is het impact kunnen maken met zijn code. 

Een voorbeeld van impact maken? Roland vertelt er graag over. “Voor het AMC-ziekenhuis hebben wij onlangs een proof of concept gebouwd voor de spoedeisende hulp zodat deze live kunnen meekijken in de ambulance vanuit meerdere camerastandpunten. Hierdoor kunnen artsen communiceren met het ambulancepersoneel tijdens de rit van het ongeval naar het ziekenhuis. Artsen kunnen zo beter inschatten welke expertises er klaar moeten staan voor een binnenkomende patiënt.”  

Een andere belangrijke factor binnen het werk voor Roland is het hebben van de vrijheid om te experimenteren. En dat is juist wat we van onze developers verwachten. “Om succesvol te zijn binnen ons team moet je head first durven gaan in nieuwe Azure en Microsoft technologieën.” Bij InSpark willen we namelijk allemaal voorop blijven lopen en geven we de vrijheid om zelf kansen te zien en onze diensten te verbeteren.

Roland: “Je hebt geen manager nodig om je te vertellen wat je moet doen”.

Als laatste is het als Azure developer gaaf dat je met veel verschillende tools en talen bezig mag. Roland: “Voorbeelden hiervan zijn: .NET (ASP.NET, Blazor etc), Azure DevOps & Github, Bicep, React & TypeScript en Azure PaaS (App service, Function App, Cosmos DB, Communication Services)”.

Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!