Data Scientist

Solliciteer nu

Sollicitatie

Pascal van Leeuwen
Corporate Recruitment Consultant

Heb jij zowel een tech- als business mindset en heb jij, net als wij, een enorme passie voor data en AI? Dan zijn wij op zoek naar jou! Als onze Data Scientist heb jij een kartrekkers-rol op het gebied van Data Science en AI binnen ons team. Je weet klanten te enthousiasmeren én mee te nemen op het gebied van data science. Daarnaast help jij jouw collega’s om te groeien in vak.

Ook heb jij de taak om op basis van case-specifieke datastromen, nieuwe en vooral innovatieve oplossingen te ontwikkelen én te communiceren. Je handelt breed: van de Business Case via Proof of Concept, tot levering in de productieketen. Je bent uitermate praktisch ingesteld: een innovatieve oplossing is mooi, maar enkel als deze stoelt op wetenschappelijk verantwoorde, implementeerbare methoden en hulpmiddelen. Je wordt blootgesteld aan een breed scala van scenario’s en gegevens: van ‘de verbonden stad’ tot real-time video-streaming. Als je meedoet aan Kaggle-competities, kun je je de diversiteit van de mogelijke scenario’s waarschijnlijk goed voorstellen: die is vergelijkbaar met die van onze klanten. Als Data Scientist bij InSpark, help jij klanten door op maat ontwikkelde innovaties te leveren. Zo worden klantorganisaties klaargestoomd voor de wereld van morgen.

Zijn dit werkzaamheden waar jij energie van krijgt? Wil jij met jouw expertise InSpark helpen zijn missie te realiseren? Kom ons team versterken als Data Scientist!

Als jij dit bent

Je bent eager! Hongerig naar méér. Je bent niet bang om nieuwe kennis op te doen en je vast te bijten in een digitale uitdaging. Je wilt klantprocessen versnellen, mensen helpen om hun werk te verbeteren door de inzet van slimme techniek. Je omarmt nieuwe techniek. Je bent een digital craftsmen. Je kan mensen inspireren door innovatie.

En je dit in huis hebt

  • Aanstekelijk enthousiasme over datatechniek en -analyse; je bent ervan overtuigd dat data de nieuwe smeerolie voor organisaties vormt
  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • Ervaring met de volgende technologieën: Python, Scala, Spark
  • Software engineering background (Net Bash/PowerShell en andere automation oplossingen)
  • Ervaring met Microsoft Azure Data Platform en/of AI stack is een pre

Ons motto: als je beschikt over de juiste capaciteiten, volgen de vaardigheden vanzelf.

Dan hebben we je heel wat te bieden

InSpark versnelt elke organisatie met digitale transformatie. Met Microsoft-technologie op kop, en de inspiratie en strategie om slimme keuzes te maken. Met de beste mensen en de beste oplossingen die er zijn. Innovatie die zorgt voor blijvend resultaat. Wij zijn Country Partner of the Year 2018, Microsoft Gold Partner, benoemd tot Hybrid Cloud Partner of the Year 2017, Digital Transformer of the Year 2017 en meermalig FD Gazelle winnaar. Het is onze ambitie om in 2023 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn! Lees meer opwww.inspark.nl en www.werkenbijinspark.nl.

Binnen InSpark werken de volgende teams multi-disciplinair samen: Cloud Infra & Apps, Modern Workplace, Data & AI en Managed Services. Als Data Scientist kom je in het Data & AI team terecht.  Door gave projecten te doen bij klanten, ontwikkel jij je in rap tempo. Opgedane kennis deel je met het team en vice versa. Want juist van elkaar leer je. Geregeld zijn er daarom kennisdagen gepland.

En er is meer:

  • Een ondernemende informele cultuur waar een passie voor Microsoft technologie en oprechte motivatie om klanten naar een volgend niveau te brengen ons verbindt
  • De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, wat telt is resultaat
  • Een goed salaris, leaseauto, een eigen device & opleidingsbudget, gezamenlijke lunch, gezellige en sportieve personeelsuitjes en een jaarlijks company weekend naar de sneeuw of zon

Goed idee om nu in de versnelling te gaan!  Is dit jouw uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV en korte motivatie naar recruitment@inspark.nl

image description
Pascal van Leeuwen | Corporate Recruitment Consultant
Versnel jouw carrière
Ben jij onze nieuwe Data Scientist? Ik ga graag met je in gesprek!
Solliciteer nu
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!