Jasper Oosterveld

Consultant Modern Workplace

Hoe ben je bij InSpark terecht gekomen?

“Mijn vorige werk was helaas niet wat mijn werkgever en ik er beide van hadden verwacht. Op zoek naar een nieuwe uitdaging kwam ik via via bij InSpark terecht. Nadat ik met een aantal werknemers had gesproken, werd ik erg enthousiast van de business focus en besloot om hier mijn nieuwe uitdaging te starten. Ik heb nu de kans om dagelijks klanten te inspireren op het gebied van de Moderne Werkplek, ook schrijf ik verschillende blogs en spreek ik op nationale en internationale events over de Moderne Werkplek.”

Wat zijn jouw werkzaamheden?

“Ik ondersteun klanten met het implementeren, adopteren en beheren van de Moderne Werkplek. Mijn focus ligt bij compliance en governance van de Microsoft 365 productivity tools. Bijvoorbeeld, op welke wijze medewerkers gaan samenwerken in Teams? Mijn doel is om alles uit de werkplek te halen, zodat alle medewerkers efficiënter gaan werken.”

Wat vind je het leukste aan werken bij InSpark?

“Wat ik mooi vind bij InSpark, is dat je samenwerkt met collega’s, om resultaat te behalen bij de klant. Daarnaast vind ik de visie van de directie en het management heel fijn op het gebied van Microsoft en de Moderne Werkplek: ze geven je energie en vertrouwen.”

Jasper schrijft geregeld blogs. Lees hier zijn laatste blogs over het werken met Sensitivity Labels en over het belang van dataclassificatie & beveiliging.

image description
Jasper Oosterveld | Consultant Modern Workplace
Kom bij ons werken!
Laten we een keer koffie drinken. Dan vertel ik je alles over hoe het is om te werken binnen het Modern Workplace team van InSpark!
Vraag kennismaking aan
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!