Emily van Putten

Principal Cloud Security Consultant

Principal Cloud Security Consultant, Technology Board Member, Microsoft Most Valuable Professional en bovendien zeer gewaardeerde collega; Emily van Putten is het allemaal. Sinds 2019 is zij werkzaam bij InSpark en zijn we samen verder gegroeid. De hoogste tijd dus om Emily de ruimte te geven om alles te vertellen over haar werkzaamheden bij InSpark.

Geen dag hetzelfde
Geen dag bij InSpark is hetzelfde voor Emily. Als Consultant is zij nauw betrokken bij de verschillende trajecten bij onze klanten. Daarnaast blijft zij, samen met het team, druk met alle nieuwe ontwikkelingen. “Onze nauwe samenwerking met Microsoft is hier een mooi voorbeeld van. Als Microsoft Partner zijn we al in een vroeg stadium betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe producten en features. Deze toegevoegde waarde willen we dan ook weer zo snel mogelijk aan onze klanten ter beschikking stellen. Omdat de techniek razendsnel gaat en ook klanten niet stil blijven zitten, is voor mij als Consultant geen moment hetzelfde. Ik word zo uitgedaagd om het beste uit mezelf én de techniek te halen. Dit is dan ook één van de leukste aspecten van mijn werk.”

Die nauwe samenwerking met Microsoft is iets waar Emily sowieso erg trots op is. “Wij zijn inmiddels één van de bekendste partners van Microsoft. Collega’s vanuit diverse expertises zijn betrokken in allerlei trajecten die bij én met Microsoft spelen. Inmiddels weet Microsoft ons dan ook goed te vinden, omdat ze weten wat ze aan ons als partner hebben. Daardoor word je betrokken in supergave trajecten en ga je in gesprek met de mensen en product groups, waardoor jouw mening er écht toe doet. Ik ben er trots op dat mijn significante bijdrage hieraan heeft geresulteerd in de relatie die we hebben met Microsoft. Hier hebben we als organisatie enorm veel aan en daarnaast heeft het voor mij persoonlijk een belangrijke bijdrage geleverd in mijn groei naar MVP (Microsoft Most Valuable Professional).

Ook buiten de kaders
“Sowieso stelt InSpark mij in staat om het beste uit mezelf te halen”, vertelt Emily verder. “Juist door te faciliteren in alles wat ik nodig heb. Hierbij heb ik veel vrijheid in het nastreven van mijn doelen. Bij InSpark doen jouw mening en wensen er écht toe. Collega’s zijn altijd bereid om met je mee te denken, ook wanneer dat buiten de standaard kaders is. Zelfs buiten de primaire arbeidsvoorwaarden denkt InSpark mee. Of het nou gaat om studie of het zelf uitzoeken van devices.”

Over studies gesproken; om alle technologische ontwikkelingen bij te houden wordt er vanuit InSpark een uitgebreid studiebudget geboden. “Je kunt het budget gewoon vrij besteden. Ik heb echt nog nooit een discussie hoeven voeren over de invulling van mijn budget. We gaan uit van de professionaliteit van de collega’s. Al ben je de eerste die ergens mee aan de slag gaat. Dat is heel fijn.”

Ook van de cultuur binnen InSpark kan Emily enorm genieten. “Je kan het omschrijven als ‘work hard, play hard’, echt een superfijne cultuur. Waar meerdere partijen hetzelfde trucje doen weet InSpark zich echt te onderscheiden op innovatie, de relatie met Microsoft, de flexibiliteit en onze cultuur.” Emily wordt nog enthousiaster als we haar vragen naar haar nieuwe plannen binnen InSpark. “Het komende jaar ga ik op eigen initiatief meedoen aan een traject op middelbare scholen, om scholieren te interesseren in de techniek. Ik krijg hierbij de kans om voor de klas te staan en hen mee te nemen in de wereld van cyber security. Het lijkt me superleuk om zo mijn kennis en enthousiasme te kunnen delen met potentiële toekomstige vakgenoten. Ik ben heel dankbaar dat InSpark mij hiervoor op MVO-basis beschikbaar stelt, zonder hier iets voor terug te verwachten. Dit is ook één van de persoonlijke aspecten die ik zo gaaf aan InSpark vind. Daarnaast kijk ik er naar uit om ons bestaande portfolio nog verder uit te bouwen en nóg meer in te gaan zetten op de SIEM-oplossing van Microsoft: Sentinel.”

image description
Emily van Putten | Principal Cloud Security Consultant
Meer weten over werken bij InSpark
Ik vertel je graag alles over mijn werkzaamheden.
Neem contact op
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!