Bij InSpark zijn wij sterk aan het groeien en als Recruiter speel jij hier natuurlijk een belangrijke rol in. Jij bent namelijk verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces van A tot Z en omdat wij een platte organisatie zijn, krijg jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid om dit tot een succes uit te bouwen. Jij onderhoudt nauw contact met de verschillende lead consultants en weet precies wat er gaande is binnen de organisatie. Daardoor ben jij een sterke sparringpartner wanneer er nieuwe vacatures opgesteld moeten worden. Ook ben jij een kei in het opbouwen van een sterk netwerk met kandidaten en weet jij de juiste mensen te enthousiasmeren. Jij weet mensen aan jou en InSpark te binden en zorgt voor een optimale Candidate Experience.

Daarnaast weten wij als geen ander dat jij in jezelf moet blijven investeren om succesvol te zijn, daarom investeren wij ook graag in jou. Dit doen wij door middel van een jaarlijks opleidingsbudget waardoor jij het beste uit jezelf kan halen.

Jij bent: 

  • Erg gedreven en hebt een ondernemende persoonlijkheid
  • Optimistisch. Je ziet overal kansen en mogelijkheden
  • Goed in het bijhouden en uitbouwen van een stevig netwerk
  • Goed in het coördineren van werving & selectieprocedure

Wij zijn op zoek naar toptalent binnen de IT en om dit talent te vinden is het belangrijk dat jij een out of the box denkende Recruiter bent. Hoe bind jij mensen aan jezelf en natuurlijk onze organisatie? Wat maakt jou anders dan alle andere Recruiters? Hoe ga jij met kandidaten om? Ben jij in staat het gehele proces zelfstandig te begeleiden en de lead hierin te nemen (of hier naar toe te groeien)? Als jij hier een spannend antwoord op hebt, nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek met mij!

Je krijgt:

  • een goed salaris met pensioenregeling en een bonus
  • een opleidingsbudget en studiedagen om trots op te zijn
  • vrijheid in keuze van devices om mee te werken
  • alle vrijheid om je eigen agenda in te delen en thuis, op kantoor of bij de klant te werken
  • slimme collega’s waar je veel van kunt leren
  • veel lol met je collega’s tijdens teamdagen, VrijMiBo’s, de jaarlijkse skitrip en BBQ’s.

Goed idee om nu in de versnelling te gaan! 
Is dit jouw uitdaging? Dan ben ik op zoek naar jou! Stuur je CV of LinkedIn profiel naar fabienne.verwer@inspark.nl. Ik ga graag met je in gesprek. 

Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

SHARE
Fabienne Verwer

Corporate Recruiter

Versnel jouw carrière
Ben jij onze nieuwe Corporate Recruitment Consultant? Ik maak graag een afspraak om kennis te maken!
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!