InSpark is een toonaangevende Microsoft Partner op het gebied van Cloud, Office 365, SharePoint, Apps en CRM. Onze ambitie is om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn! Hoe we daar komen? Door het ontwikkelen en verkopen van creatieve en écht innovatieve oplossingen. Door klanten volledig te ontzorgen met een full serviceconcept. Door lange termijn relaties op te bouwen en gezien te worden als trusted advisor als het gaat om digitale transformatie. Door te werken met toppers en parels: ambitieuze professionals die het beste uit zichzelf halen en daarmee een wow-factor creëren bij onze klanten. Help jij mee onze business te versnellen?

Als jij dit bent?

Bij InSpark zoeken wij een Corporate Recruiter die in staat is om het hele proces uit te breiden en te begeleiden. Jij hebt kennis en kunde van de IT en neemt 2 tot 3 jaar werkervaring met je mee. Daarnaast weet jij als geen ander hoe jij het beste kan zoeken naar kandidaten.

Wij zijn op zoek naar toptalent binnen de IT en om die talent te vinden, ben jij een out of the box denkende Corporate Recruiter. Hoe bind jij mensen aan jezelf? Wat maakt jou anders? Hoe ga jij met kandidaten om? Kan jij met deadlines omgaan? Heb jij geen 9 tot 5 mentaliteit? Ben jij in staat het gehele proces zelfstandig te begeleiden? Als jij hier een spannend antwoord op hebt, nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek.

En je dit in huis hebt

  • HBO/WO werk en denkniveau
  • 2/3 Jaar werkervaring
  • Gedreven, innovatieve en ondernemende persoonlijkheid
  • Verbreden van jouw netwerk binnen de ICT om op deze manier snel te kunnen schakelen met de business
  • Coördineren van werving & selectieprocedure
  • Schrijven van aantrekkelijke vacatureteksten
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (spreken en schrijven)

Dan hebben we je heel wat te bieden

InSpark versnelt elke organisatie met digitale transformatie. Met Microsoft-technologie op kop, en de inspiratie en strategie om slimme keuzes te maken. Met de beste mensen en de beste oplossingen die er zijn. Innovatie die zorgt voor blijvend resultaat. Binnen InSpark werken de volgende teams multi-disciplinair samen: Cloud Infra & Apps, Modern Workplace, Data & AI en Managed Services.

Wij zijn Country Partner of the Year 2018, Microsoft Gold Partner, benoemd tot Hybrid Cloud Partner of the Year 2017, Digital Transformer of the Year 2017 en meermalig FD Gazelle winnaar. Het is onze ambitie om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn! Lees meer op www.inspark.nl en www.werkenbijinspark.nl.

En er is meer:

  • Een ondernemende informele cultuur, waar een passie voor Microsoft technologie en oprechte motivatie om klanten naar een volgend niveau te brengen, ons verbindt
  • De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, wat telt is resultaat
  • Een goed salaris, eigen device & opleidingsbudget, gezamenlijke lunch, gezellige en sportieve personeelsuitjes en een jaarlijks company weekend naar de sneeuw of zon

Goed idee om nu in de versnelling te gaan! 
Is dit jouw uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV, korte motivatie en een indicatie van je salaris naar nynke.van.der.gouw@inspark.nl. Ik ga graag met je in gesprek. 

Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

SHARE
Nynke van der Gouw

HR & Talent professional

Versnel jouw carrière
Ben jij onze nieuwe Corporate Recruiter? Ik maak graag een afspraak om kennis te maken!
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!