Traineeships

Microsoft en InSpark leiden samen nieuwe Cloud toppers op! 

Ben jij iemand met een passie voor IT en Innovatie? En ben jij net klaar met je studie en wil jij graag aan de slag in de IT? Dan hebben wij de perfecte traineeship voor jou bij onze InSpark Acadamy! InSpark is club van ambitieuze professionals met een liefde voor Microsoft. Wij zijn een trouwe Microsoft Partner en ook uitgeroepen tot de nr. 1 Microsoft Global Security & Compliance Partner 2019. Hier zijn wij erg trots op en daarom delen wij graag onze kennis met young professionals die even ambitieus zijn als wij.

Dit doen wij in samenwerking met Microsoft in de vorm van een traineeship. Binnen een korte periode zal jij zowel kennis als praktijkervaring opdoen en krijg jij de mogelijkheid om constant jouw skills te toetsen en te verbeteren. De kennis doe jij op bij Microsoft en wij helpen je met de praktijkervaring, hierdoor kan jij snel de stof eigen maken. Oja, wanneer je begint met de traineeship kom je gewoon bij ons in dienst en kan je dus gelijk aan de slag!

Traineeship

Bij InSpark bieden wij verschillende traineeships aan zodat jij kan kiezen waarin jij je wilt specialiseren. Je kan kiezen uit:

Azure Developer

Als Azure Developer wordt jij opgeleid om software en applicaties te ontwikkelen en zal je veel leren over Azure, devOps en Software Development. Voor deze traineeship is het belangrijk dat jij al wat ervaring hebt opgedaan met programmeren en het liefst met C#. Je komt uiteindelijk terecht in ons ervaren development team waarbij jij state-of-the-art applicaties weet te ontwikkelen voor onze klanten.

Azure Administrator

Heb jij echter een passie voor Cloud en Infrastructuur? Dan is de Azure Administrator traineeship perfect voor jou. In deze traineeship leer jij de basis van IT-infrastructuur waarbij het de bedoeling is dat jij uiteindelijk kan doorgroeien naar de rol van Azure/Infra Consultant.

Security Engineer

Als nr. 1 Microsoft Global Security & Compliance Partner 2019 kunnen wij niet achterblijven, vandaar dat wij naast Azure Administrator en Azure Developer ook een Security Traineeship aanbieden. Je leert de basis van Security en Compliance en zal na je traineeship aan de slag gaan in ons Security-team. Samen met jouw collega’s ben jij dan verantwoordelijk voor de security bij onze klanten.

Meld je aan

Omdat er beperkte plaatsen beschikbaar zijn, raden wij je aan om je snel aan te melden. Je kunt je aanmelden bij onze recruiter Fabienne Verwer. Zij kan je meer vertellen over het programma, de inhoud en natuurlijk over InSpark. Mail naar recruitment@inspark.nl en ga de uitdaging aan!

Pssst. Wil jij mee naar Orlando Microsoft Ignite? 

Als jij je nu aanmeldt voor een van de traineeship en slaagt, mag je van 4 tot 8 november met ons mee naar Microsoft Ignite in Orlando!

SHARE
Fabienne Verwer

Recruiter

Klaar voor een nieuwe uitdaging?
Wij leiden je samen met Microsoft op tot een nieuwe cloud topper!
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!