badge green

Traineeship Cloud (infra)

Ben jij klaar voor een toekomst in de Microsoft cloud?

Heb je altijd al gedroomd om als Cloud engineer of Cloud consultant aan de slag te gaan, maar ontbreekt het je aan kennis en/of ervaring? Meld je dan nu aan voor onze InSpark Academy, want wij zijn op zoek naar enthousiast en leergierig talent!

Wat houdt de InSpark Academy in?

De InSpark Academy is een samenwerking tussen InSpark en Microsoft. Als member van de InSpark Academy leer je in een periode van 8 weken alles over het ontwikkelen van Cloud Azureplatformen. Je krijgt les van verschillende Microsoft professionals op het hoofdkantoor van Microsoft Nederland en werkt samen met je buddy aan projecten bij InSpark.

Het lesprogramma omvat o.a.:

  • Microsoft Technology Associate (MTA)
  • Azure fundamentals (AZ-900)
  • AD kennis
  • Basis server management
  • Soft skills-trainingen

Je sluit de InSpark Academy af met een case. En daarna kun je meteen aan de slag als engineer of consultant bij InSpark.

Psst…

Rond jij het traineeship met succes af, dan kom je in aanmerking om dit jaar met ons mee naar Microsoft Ignite in Orlando te gaan!

De wondere wereld van Cloud Azure

Tijdens je traineeship maak je kennis met de wondere wereld van Cloud Azure om je uiteindelijk te ontwikkelen tot een Cloud engineer die cloudoplossingen, -applicaties en -services ontwerpt en bouwt of een Cloud consultant die onze klanten adviseert, ondersteunt en enthousiasmeert over de Microsoft cloud.

Are you in?

Om jou goed te kunnen opleiden tot Cloud topper hebben wij maar een beperkt aantal traineeships beschikbaar.  So, are you in? Wacht niet te lang en bel, app of mail vandaag nog met Fabienne (06 13632822 | fabienne.verwer@inspark.nl) of Kimberly (06 21407369 | kimberly.de.jager@inspark.nl).

 

SHARE
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!