Tom Klaver

Consultant Modern Workplace

[addtoany]

Wat doe je precies bij InSpark?

“Ik loop inmiddels al heel wat jaren mee in IT-land. Sinds begin 2010 werk ik bij InSpark als allround consultant, maar mijn focus ligt toch wel het meest op de Moderne Werkplek (Enterprise Mobility + Security) en Windows Azure (IaaS). Momenteel ben ik bezig bij een overheidsinstelling waarbij de Moderne Werkplek dient te voldoen aan nieuwe regels in relatie tot de beveiliging en het beheer van persoonlijke gegevens als gevolg van de Algemene Gegevensbeschermingsverordering (AVG, in het Engels GDPR). Daarnaast ben ik veelvuldig betrokken bij ontwikkelen van Azure Resource Manager (ARM) templates voor verschillende Azure (IaaS) projecten.

Wat maakt je werk zo leuk?

Ik krijg veel ruimte om te doen wat ik leuk vind en mijn werk is daarom ook heel afwisselend. Wat ik het leukst vind aan mijn werk, is dat ik bij zoveel verschillende klanten over de vloer kom. Iedere klant heeft zo zijn eigen eisen en wensen. Hierdoor werk je ook steeds weer met andere, nieuwe technologieën en dat vind ik erg leuk omdat ik graag up-to-date blijf.”

Waarom heb je gekozen InSpark?

“Toen ik met InSpark in aanraking kwam, sprak het hoge kennisniveau me direct aan. Er zijn hier best veel MVP’s in dienst, die dicht tegen Microsoft aan zitten. Hierdoor lopen we voorop wat betreft kennis en leer ik erg veel van mijn collega’s. Ik heb me ook aangesloten bij het domeinteam Modern Workplace, waar ik mijn kennis en ideeën deel met collega’s. We bespreken nieuwe technologieën en klantcases met elkaar en brengen onze kennis in praktijk via oefeningen. Erg leerzaam!”

Tom Klaver InSpark werkenbij

Welke rol heb jij binnen het bedrijf?

“Als nieuwe collega’s bij InSpark starten, pak ik de rol van buddy op. Ze kunnen bij mij terecht met vragen, maar ook om te sparren over verschillende zaken. Uiteindelijk met als doel dat de nieuwe collega zich zo snel mogelijk thuis voelt binnen onze club!”

Meer over Tom

Tom is naast consultant ook vaak te vinden als spreker op events. Zo heeft hij onder andere een sessie gegeven op Experts Live: het Microsoft community event van Nederland. Hier gaf hij een sessie over het integreren van Mobile Threat Defense in Microsoft Intune. Ook op interne events voor klanten spreekt Tom vaker over de veiligheid van mobiele apparaten. Daarnaast schrijft hij hier ook blogs over.

image description
Tom Klaver | Consultant Modern Workplace
Kennismaken?
Ik vertel je graag meer over mijn baan en mijn passies. Daarnaast kan ik je bijpraten over mijn rol als consultant bij InSpark!
Neem contact op
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!