Vind jij het een uitdaging om klanten te helpen bij al hun vragen over Microsoft cloud security en heb je klanttevredenheid helemaal bovenaan staan? Ben je daarnaast klaar om veel te leren en terecht te komen in een organisatie met alleen maar Microsoft experts? Kom dan ons InSpark Managed Services team versterken als security engineer!

Je houdt ervan om: 

  • Naar events van Microsoft te gaan; 
  • security–congressen te bezoeken over de hele wereld; 
  • jezelf te ontwikkelen en daarvoor je opleidingsbudget en studiedagen slim in te zetten;  
  • een goed salaris mét pensioenregeling en een bonus te krijgen;  
  • te werken in een team met gedreven collega’s;  
  • dagelijks met de nieuwste technologische ontwikkelingen te werken; 
  • en lol te maken met je collega’s tijdens teamdagen, VrijMiBo’s,  de jaarlijkse skitrip én BBQ

Ons werk: Modern security 

Beveiliging aanbrengen in meerdere lagen. Dat is wat we voor onze klanten doen. Wij vertellen onze klanten: “Prima dat je de voordeur op slot doet. Maar zorg ook voor beveiliging in huis. Ga ervan uit dat je al gehackt bent. Hoe bescherm je jouw organisatie dan?”

Derk van der Woude: “De ontwikkelingen van Microsoft security gaan hard. Het mooie daarvan is dat we vooraan staan. We waren laatst bij de afdeling security in Redmond. En volgende week gaan we naar het hoofdkantoor van Microsoft security in Israël om zelf nog meer kennis op te halen, maar ook om feedback te geven. Als je bij ons werkt, gaan er deuren open die anders gesloten blijven. Bovendien krijgt je eigen ontwikkeling een enorme boost.” 

Waar hebben we je hulp voor nodig? 

Als security engineer ben jij verantwoordelijk voor de veiligheid van de klant en het veilig houden ervan. Jij kunt advies uitbrengen en straalt vertrouwen uit richting de klant. Jij hebt verstand van zaken en houdt de laatste ontwikkelingen in de gaten op gebied van beveiliging.

Je werkzaamheden zullen bestaan uit het analyseren, behandelen en adviseren van en omtrent security incidenten. Hierbij is het belangrijk dat je stressbestendig kunt werken en beschikt over een goede analytische vermogen. Je behoort hierbij tot het Incident Response team en hebt kennis van solutions als Office 365 ATP, Cloud App Security, Windows Defender ATP, Azure ATP, Azure Sentinel en Azure Security Center.

We Are InSpark. Are you in?
Kom je langs om kennis te maken? Stuur eerst even je CV of LinkedIn-profiel met contactgegevens naar recruitment@inspark.nl.

SHARE
Fabienne Verwer

Recruiter

Ga jij de uitdaging aan?
Ik kom graag met jou in gesprek over jouw ambities, doelen en dromen. Wie weet kunnen wij deze wel waarmaken!
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!