Senior Cloud Productivity Consultant

Solliciteer nu

Sollicitatie

Kimberly de Jager
Corporate Recruitment Consultant

Sta jij bij jouw collega’s bekend als dé persoon die alle mogelijkheden van Office 365 van binnenstebuiten kent? En weet jij zowel klanten als collega’s in jouw enthousiasme over Office 365 mee te nemen? Dan is de Senior Cloud Productivity Consultant rol jou op het lijf geschreven!  

Binnen InSpark houden ons zich bezig met verbeteren van de productiviteit van onze klanten binnen Office 365. Ons doel is om onze klanten te helpen het maximale te halen uit hun investering. Binnen het vakgebied Collaboration & Communication zijn we op zoek naar een nieuwe collega.  

Als Senior Cloud Productivity Consultant heb jij aan de ene kant de technische kennis die je kan toepassen bij de verschillende projecten en aan de andere kant jouw collega’s op sleeptouw kan nemen en bij een project een organiserende rol kan aannemen. Denk maar aan pre-sales of het schrijven van voorstellen en geven van presentaties. Een uitdagende en afwisselende rol dus!  

Als jij dit bent: 

Jij weet als geen ander voor welke keuzes je dan komt te staan. Daar laat jij jouw expertise gelden. Jij durft te adviseren, want jij weet gewoon hoe het zit. Punt. Je wordt ingezet bij verschillende organisaties in diverse sectoren, dit vraagt flexibiliteit van jou. De werkzaamheden die bij deze rol passen zijn: 

 • Het adviseren van opdrachtgevers over de inzet van Office 365 diverse applicaties; 
 • Je werkt samen en deelt actief kennis met je collega’s en klanten; 
 • Het functioneel configureren en implementeren van Office 365/cloudapplicaties, jouw focus ligt op Microsoft Teams/SharePoint Online; 
 • Samen met de opdrachtgever bepaal jij de toekomstige roadmap voor inzet van cloud applicaties; 
 • Je werkt altijd met de nieuwste Microsoft technologieën; 
 • Je werkt samen met collega’s aan nieuwe proposities. 

  En je dit in huis hebt 

  • Goede basiskennis van de beschikbare functionaliteiten binnen Office 365 
  • Ervaring met ShareGate, Power Automate Flow, Logic Apps, Power Apps, PowerShell en Azure is een flinke pré; 
  • Ervaring met DevOps, Agile, Scrum, is eveneens fijn; 
  • Je overtuigt op basis van inhoud; 

  Dan hebben we je heel wat te bieden 

  InSpark versnelt elke organisatie met digitale transformatie. Met Microsoft-technologie op kop, en de inspiratie en strategie om slimme keuzes te maken. Met de beste mensen en de beste oplossingen die er zijn. Innovatie die zorgt voor blijvend resultaat. Wij zijn Microsoft Partner of the Year 2018,Hybrid Cloud Partner of the Year 2017, Digital Transformer of the Year 2017 en meermalig FD Gazelle. Het is onze ambitie om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn! Lees meer op www.inspark.nl en www.werkenbijinspark.nl. 

  En er is meer: 

  • Een ondernemende informele cultuur, waar een passie voor Microsoft technologie en oprechte motivatie om klanten naar een volgend niveau te brengen, ons verbindt 
  • De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, wat telt is resultaat 
  • Een goed salaris, leaseauto, een eigen device & opleidingsbudget, gezamenlijke lunch, gezellige en sportieve personeelsuitjes en een jaarlijks company weekend naar de sneeuw of zon. 

  We areInSpark. Are you in?

  Is dit jouw uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV, korte motivatie en een indicatie van je salaris naar recruitment@inspark.nl. wij gaan graag met je in gesprek. 

  Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld 

  image description
  Kimberly de Jager | Corporate Recruitment Consultant
  Klaar voor een vliegende start?
  Wij zorgen dat jouw carrière in de versnelling komt! Kom bij ons werken en haal alles uit jezelf en je talenten!
  Solliciteer nu
  Altijd up to date?
  Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!