Inzicht in een (voorbeeld) werkweek van een Security Consultant:

Maandag:  Je start de week met een lekker kopje koffie en praat je collega’s bij over je weekend. Dan begint het serieuze werk, want je hebt vandaag een gesprek over het  informatiebeveiligingsbeleid met de CISO of DPO (Data Protection Officer).

Dinsdag en woensdag:  Deze twee dagen houd je je deze week vooral bezig met de inrichting van een GDPR compliant Modern Workplace met Azure MFA (Multi-Factor Authentication), mobile device & application management met Microsoft Intune en data classificatie met Azure Information Protection en Office 365 DLP (Data-Loss Prevention).

Donderdag: Vandaag heb je een pre-sales gesprek met een klant over SOC (Security Operations Center powered by Microsoft Advanced Threat Protection). Je presenteert de mogelijkheden om de Microsoft Cloud omgeving van de klant 24×7 te bewaken en bespreekt de beste opties voor de klant.

Vrijdag: Vandaag ben je een dagje op kantoor om kennis te delen met business en technische collega’s. Je luncht gezellig met zijn allen aan de bar van onze transformation hub, en gaat aan het eind van de middag met een voldaan gevoel het weekend in!

Zijn dit werkzaamheden waar jij energie van krijgt? Wil jij met jouw expertise InSpark helpen zijn missie te realiseren? Kom ons team versterken als Security Consultant!

Als jij dit bent

Als Security Consultant ben je aan de business kant bezig met (helpen) opstellen van beleid, aan de Protect kant met compliance (bijvoorbeeld GDPR) zoals data classificatie met Azure Information Protection of Mobile Device Management met Microsoft Intune om dataverlies (zakelijk of persoonlijk) te voorkomen, aan de Detect & Respond kant en je bezig met de inrichting van Microsoft ATP (Windows Defender, Office 365 en Azure) en met het aansluiten van de omgeving op het InSpark Cloud SOC (Security Operations Center). De werkzaamheden zijn divers en lopen van het schrijven van beleid tot analyse van security incidenten, maar ook het opzetten van een demo omgeving (bijvoorbeeld MimiKatz of Kali Linux) om ‘user awareness’ echt in de praktijk te creëren. De primaire producten in scope zijn de Microsoft 365 E5 producten maar vanzelfsprekend liggen de E3 producten daaraan ten grondslag als stabiele basis.

En je dit in huis hebt

 • HBO/WO werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van Microsoft-technologie
 • Minimaal 1 jaar ervaring op het gebied van Microsoft Security-technologie
 • Microsoft (MCSA, MCSE, etc.) en/of Security certificering (CCSP, CISSP, CEH, etc.)
 • Kennis en ervaring met Kali Lunix is een pré
 • Projectmatig kunnen werken in teamverband maar ook zelfstandig
 • Het vermogen om procesmating en analytisch te denken
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal (spreken en schrijven)

Dan hebben we je heel wat te bieden

InSpark versnelt elke organisatie met digitale transformatie. Met Microsoft-technologie op kop, en de inspiratie en strategie om slimme keuzes te maken. Met de beste mensen en de beste oplossingen die er zijn. Innovatie die zorgt voor blijvend resultaat. Wij zijn Country Partner of the Year 2018, Microsoft Gold Partner, benoemd tot Hybrid Cloud Partner of the Year 2017, Digital Transformer of the Year 2017 en meermalig FD Gazelle winnaar. Het is onze ambitie om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn! Lees meer op www.inspark.nl en www.werkenbijinspark.nl.

Binnen InSpark werken de volgende teams multi-disciplinair samen: Cloud Infra & Apps, Modern Workplace, Data & AI, Enterprise Security en Managed Services. Als Security Consultant kom je in het Enterprise Security Team terecht, met Derk van der Woude als team lead. Door gave projecten bij klanten zoals Perfetti van Melle, Rijksmuseum en Gemeente Breda, ontwikkel jij je in rap tempo. Opgedane kennis deel je met het team en vice versa. Want juist van elkaar leer je. Geregeld zijn er daarom kennisdagen gepland.

En er is meer:

 • Een ondernemende informele cultuur, waar een passie voor Microsoft technologie en oprechte motivatie om klanten naar een volgend niveau te brengen, ons verbindt
 • De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, wat telt is resultaat
 • Een goed salaris, leaseauto, een eigen device & opleidingsbudget, gezamenlijke lunch, gezellige en sportieve personeelsuitjes en een jaarlijks company weekend naar de sneeuw of zon

Goed idee om nu in de versnelling te gaan! 
Is dit jouw uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV, korte motivatie en een indicatie van je salaris naar nynke.van.der.gouw@inspark.nl. Ik ga graag met je in gesprek. 

 Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

SHARE
Nynke van der Gouw

HR & Talent professional

Versnel jouw carrière
Word jij onze nieuwe Security Consultant? Ik ga graag met je in gesprek.
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!