Security Consultant (Azure)

Solliciteer nu

Sollicitatie

Pascal van Leeuwen
Corporate Recruitment Consultant

Jij hebt interesse en kennis van security oplossingen op het Microsoft Azure Cloud platform. Of het nu gaat om complexe cloud infrastructuren of green field omgevingen, jij bent de aangewezen persoon om samen met onze klanten te kijken naar de mogelijkheden deze veiliger te maken. Jij biedt klanten een luisterend oor en vertaald vraagstukken naar gedegen oplossingen. Daarbij neem je de klant mee in de risico’s en adviseer je hen bij het implementeren van de best passende mitigaties, rekening houdend met van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de beperkingen die er gelden.

Je weet hoe hackers binnen zouden kunnen komen en gaat er bij het maken van implementatie beslissingen vanuit dat je al gehackt bent. Daarom heb je een brede kennis van het Azure platform, hoe de diverse technologieën zich tot elkaar verhouden en hoe je dit kunt complementeren met Microsoft beveiligingsoplossingen. Teneinde er zorg voor te dragen dat systemen en data veilig zijn en je maximaal inzicht hebt in verdachte activiteiten.

InSpark Security en Microsoft

Microsoft doet jaarlijks grote investeringen in alles wat met security te maken heeft. Er komen continu nieuwe mogelijkheden bij om het beveiligingsbeleid aan te scherpen, meer inzichten te verkrijgen en oplossingen samen te laten werken. In deze dynamische wereld is het nooit stil. Als security team staan we in nauw contact met Microsoft en de diverse product teams wereldwijd. Wij zitten bij Microsoft aan tafel als het gaat om de ontwikkeling van nieuwe producten en functionaliteiten en zijn in een vroeg stadium betrokken. Jij wordt er warm van om jouw kennis in te brengen om daarmee de producten beter te maken, welke weer een directe invloed hebben op de mogelijkheden voor onze klanten.

Daarnaast hebben we innovatie hoog in het vaandel staan. We hebben een technologische voorsprong en doen er alles aan om deze voorsprong te behouden. Naast de projecten komen we geregeld bij elkaar om kennis te delen en deze kennis om te zetten in gave oplossingen. Heb je een goed idee? Dan gaan we er samen naar kijken hoe we dit kunnen verwezenlijken. We zeggen niet voor niets “Innovate to Accelerate”

Als jij je in onderstaande herkent, dan raken we graag in gesprek met jou! Het belangrijkste voor deze functie is dat er Microsoft-bloed door jouw aderen stroomt. En dat je expert bent óf wilt worden in de nieuwste Microsoft-technologie voor security & compliance (CISSP, CCSP, CEH, Microsoft Security certificaten zijn een pré of behoren tot de mogelijkheden om te behalen). Heb je een infrastructuur achtergrond en heb je kennis van of deel je passie voor Azure security oplossingen, neem dan contact met ons op.

Ons werk: Azure security

Security aanbrengen in meerdere lagen. Dat is wat we voor onze klanten doen. Wij vertellen onze klanten: “Prima dat je de voordeur op slot doet. Maar zorg ook voor beveiliging in huis. Ga ervan uit dat je al gehackt bent. Hoe bescherm je jouw organisatie dan?

“IT staat nooit stil en al helemaal niet als het om security gaat. 24/7 wordt er geprobeerd om op allerlei manieren toegang te krijgen tot organisaties. Wij helpen onze klanten om te voorkomen dat dit gebeurd. Gelukkig staan we niet alleen voor deze taak: Microsoft investeert de laatste jaren enorm in het gehele security portfolio en is daarmee sinds kort ook het grootste security bedrijf van de wereld. Als zeer betrokken partner van Microsoft werken we met ze samen om producten naar een nog hoger niveau te tillen en voor een groter publiek toegankelijk te maken. Naast dat het heel leuk is om in de ontwikkeling betrokken te zijn, leer je hier ook enorm veel van. Wat uiteindelijk goed is voor onze klanten, maar ook voor je eigen ontwikkeling” Emily van Putten |Security consultant 

  Je krijgt: 

  • een goed salaris met pensioenregeling en een bonus 
  • een opleidingsbudget en studiedagen om trots op te zijn 
  • de kans om naar events van Microsoft te gaan in de hele wereld 
  • vrijheid in keuze van devices om mee te werken 
  • alle vrijheid om je eigen agenda in te delen en thuis, op kantoor of bij de klant te werken 
  • een leaseauto naar keuze 
  • slimme collega’s waar je veel van kunt leren 
  • veel lol met je collega’s tijdens teamdagen, VrijMiBo’s, de jaarlijkse skitrip en BBQ’s.     

  Jij hebt kennis van technieken als: 

  • Microsoft Defender for Cloud
  • Network Security (Azure Firewall, Frontdoor, Web Application Firewall 
  • Key, secret en certificate management 
  • Microsoft Sentinel 
  • Identity (AzureAD) 

  We Are InSpark. Are you in? 

  Kom je langs om kennis te maken? Stuur eerst je CV of LinkedIn-profiel met contactgegevens naar recruitment@inspark.nl.

   Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

  image description
  Pascal van Leeuwen | Corporate Recruitment Consultant
  Versnel jouw carrière
  Ben jij onze nieuwe Security Consultant (Azure)? Ik ga graag met je in gesprek!
  Solliciteer nu
  Altijd up to date?
  Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!