Waarom heb jij gekozen voor InSpark?

“Ik ben een trouwe hond, dus als ik kies voor een werkgever, dan probeer ik er alles uit te halen. Na 13 jaar bij mijn vorige werkgever kwam ik tot de conclusie dat ik niet meer deed waar ik blij van werd. Om vooruit te komen in mijn carrière had de techniek plaats gemaakt voor management- en salesfuncties. Ik wilde graag weer terug naar mijn roots als softwareontwikkelaar en gave dingen bouwen. Of, zoals ik het vaak zeg, ik wil meer in Visual Studio dan in Excel zitten. Bij InSpark vond ik de werkgever die mij voor deze passie waardeert en die mij de ruimte geeft om te experimenteren en te leren.”

Waar ben jij zoal mee bezig?

“Samen met een team van softwareontwikkelaars bouwen we cloudoplossingen voor onze klanten. Dat is een brede definitie en omvat o.a. bots, integraties met Logic Apps en Functions, SharePoint webparts en webapplicaties. Op dit moment ben ik bezig om ‘Coco’, onze chatbot, aan te passen zodat we die sneller en slimmer kunnen toepassen bij onze klanten, zonder dat daar een softwareontwikkelaar bij nodig is. Het is een idee dat ik onlangs kreeg doordat collega’s mij bestookten met wensen voor ‘Coco’, maar ik op dat moment geen tijd had. ‘Coco’ moet uiteindelijk onderdeel worden van onze Company Connect solution. Met solutions als deze maken wij het verschil bij onze klanten.”

Sander InSpark werken bij

Wat vind je het leukste aan het werken bij InSpark?

“Wat ik tof vind aan InSpark is de variatie in mijn werk en de kans om iedere dag te werken met Azure. Samen met andere gepassioneerde experts leveren we de beste cloudoplossingen voor onze klanten en mijn bijdrage is daarbij vaak cruciaal. Ik vind mijn werk zo vet dat ik dit graag met anderen wil delen. Daarom kun je op Twitch twee keer in de week over mijn schouder meekijken terwijl ik gave oplossingen bouw.

We willen graag een video laten zien. Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

Op dit moment werk ik aan onze Coco chatbot, en binnenkort ga ik een uitbreiding voor Microsoft Teams ontwikkelen. Vanuit InSpark krijg ik de ruimte op mijn passie na te jagen en dat vind ik heel fijn!”

SHARE
Sander Schutten

Developer

Meer weten over mij?
Onder het genot van een kopje koffie kan ik je alles vertellen over werken bij InSpark en over mijn passie voor developen.
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!