Wij zijn enthousiast & bevlogen. Raken geïnspireerd door elkaar, de techniek, maar vooral door alle mogelijkheden die het Microsoft platform ons biedt voor onze klanten. We zijn 100% betrokken, luisteren naar onze klanten, maar ook naar elkaar. Zo zijn we altijd op zoek naar een passende vertaalslag van strategie naar innovatie. Onze kennis, ervaring en creativiteit zetten we maximaal in om te komen tot impactvolle oplossingen. Goed om te weten dat wij permanent ongeduldig zijn. Wij kunnen niet wachten en de drive én de ideeën om organisaties te transformeren.

Wij zijn dé kickstarter voor ieder bedrijf, maar dit zijn wij net zo goed voor onze medewerkers. Er is bij InSpark voldoende ruimte om jezelf blijvend te ontwikkelen. Medewerkers staan centraal, want zij maken ons succes en het succes van onze klanten mogelijk. Naast uitdagend werk, vinden wij een prettige werksfeer met leuke collega’s ook heel belangrijk. We stimuleren ontspanning en plezier tijdens de maandelijkse sportuitjes, de vrijmibo’s, bij de tafelvoetbaltafel en natuurlijk tijdens de InSpark ski-trip of het company weekend naar de zon. Hard werken en plezier gaan bij ons hand in hand.

SHARE
Een kijkje achter de schermen

InSpark de #1 in Security en Compliance

InSpark is de trotse winnaar van de Microsoft Security and Compliance Partner of the Year Award 2019. De award wordt toegekend omdat InSpark de meest onderscheidende oplossing biedt op het gebied van security en compliance, namelijk het Cloud Security Center. InSpark werd als winnaar gekozen uit een wereldwijde groep van 2.900 Microsoft-partners uit 115 verschillende landen.

Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!