Bij InSpark is het werk als Office 365 developer altijd weer anders. Een voorbeeld: je start je week met het ontwerpen, bouwen en implementeren van een SharePoint Framework App voor het nieuwe intranet van een multinational. Vervolgens bouw je in de dagen daarna in teamverband een DMS koppeling voor een gemeente. Op vrijdag vraagt een van onze klant succes managers je input voor een inschatting voor een project. Diezelfde middag heb je met je team een Review Friday sessie, waarbij je je collega helpt om een betere dev te worden of misschien deel je zelf wel je werk van deze week. Per dag of klus, bepaal je zelf hoe je het meest effectief kunt werken, of dat nou thuis is, op kantoor of op locatie bij de klant. Ook kies je zelf of je je vooral op web front end development wilt richten, waarbij de mens-machine interactie centraal staat, of dat je liever voor complexe back-end projecten gaat. Al met al is dit een afwisselende functie.

Zijn dit werkzaamheden waar jij energie van krijgt? Wil jij met jouw development expertise InSpark helpen zijn missie te realiseren? Kom ons team versterken als Office 365 developer!

Als jij dit bent

Je hebt je (recent) gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van SharePoint oplossingen, of je hebt al jarenlang SharePoint Solutions gebouwd. In elk geval heb jij je technische kennis bijgehouden en heb je je verdiept in het laatste SharePoint development platform. Als Office 365 developer ontwikkel je zelfstandig of in teamverband SharePoint Framework (SPFX) Apps en/of Provider Hosted Apps voor onze klanten, op basis van Office 365 services en Azure PaaS. Je kent het SharePoint platform goed en hebt ervaring met de SharePoint API, REST services, Azure AD en de Graph client. Je staat open voor feedback van je collega’s, bijvoorbeeld in de vorm van code reviews, en vindt het leuk om je collega’s te helpen zich te verbeteren. Het is je passie om op de hoogte te zijn van en bezig te zijn met de laatste technologieën.

Naast je technische kennis ben je in staat helder en duidelijk te communiceren, zodat je kennis ook effectief wordt overgedragen aan collega’s en klanten.

En je dit in huis hebt

 • HBO of academisch werk- en denkniveau
 • Ervaring met C#, Azure PaaS en SPFX Apps
 • Ervaring met Javascript, Typescript en React is een pre
 • Ervaring met het SharePoint platform
 • Ervaring met Logic Apps is een pré
 • Een open houding die jou een goede teamspeler maakt
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Sterke communicatie- en adviesvaardigheden
 • Minimaal 2 jaar projectervaring

Dan hebben we je heel wat te bieden

InSpark versnelt elke organisatie met digitale transformatie. Met Microsoft-technologie op kop, en de inspiratie en strategie om slimme keuzes te maken. Met de beste mensen en de beste oplossingen die er zijn. Innovatie die zorgt voor blijvend resultaat. Wij zijn Country Partner of the Year 2018, Microsoft Gold Partner, benoemd tot Hybrid Cloud Partner of the Year 2017, Digital Transformer of the Year 2017 en meermalig FD Gazelle winnaar. Het is onze ambitie om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn! Lees meer op www.inspark.nl en www.werkenbijinspark.nl.

Binnen InSpark werken de volgende teams multi-disciplinair samen: Cloud Infra & Apps, Modern Workplace, Data & AI, de Dev Unit en Managed Services. Als Office 365 developer kom je in de Dev Unit terecht, met Johan Kroese als team lead en werk je nauw samen met het Modern Workplace team. Opgedane kennis deel je met het team en vice versa. Want juist van elkaar leer je. Geregeld zijn er daarom kennisdagen gepland en daarnaast werken we met ‘Review Fridays’.

En er is meer:

 • Een ondernemende informele cultuur waar een passie voor Microsoft technologie en oprechte motivatie om klanten naar een volgend niveau te brengen ons verbindt
 • De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, wat telt is resultaat
 • Een goed salaris, leaseauto, een eigen device & opleidingsbudget, gezamenlijke lunch, gezellige en sportieve personeelsuitjes en een jaarlijks company weekend naar de sneeuw of zon

Goed idee om nu in de versnelling te gaan! 
Is dit jouw uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV, korte motivatie en een indicatie van je salaris naar nynke.van.der.gouw@inspark.nl. Ik ga graag met je in gesprek. 

Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

SHARE
Fabienne Verwer

Recruiter

Versnel jouw carrière
Ben jij onze nieuwe Office 365 developer? Ik ga graag met je in gesprek!
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!