Jij bent een expert als het gaat om de Moderne Werkplek en gaat graag een stap verder! Naast dat jij op de hoogte bent van de nieuwste technologieën weet jij ook collega’s en klanten te enthousiasmeren en mee te nemen in de realisatie van een optimale ‘moderne werkplek’. Daarom werk jij zowel aan uitdagende projecten als dat jij jouw ervaring breder inzet door leiding te geven aan een groep Modern Workplace Consultants.

Jij weet wat er nodig is om een betrouwbare grondslag neer te leggen voor een effectieve werkplek. Jij houdt je bezig met verschillende topics zoals Identity, Security en Enterprise Mobility Management, maar bent tegelijkertijd ook op de hoogte van Office 365. Daarnaast heb jij ervaring met Azure en denk jij graag mee met het opzetten van een sterke infrastructuur. Hierin weet jij jouw klanten feilloos te adviseren om vervolgens een passende oplossing aan te bieden.

Het Microsoft-bloed stroomt door je aderen, je bent vertrouwd en op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Modern Workplace.

Je houdt ervan om:

 • bovenop de nieuwste Microsoft-ontwikkelingen te duiken voor de moderne werkplek;
 • de klant te enthousiasmeren over deze nieuwe mogelijkheden;
 • de vraag van de klant te vertalen naar de meest optimale inrichting van de moderne werkplek;
 • bezig te zijn met Identity, Security en Enterprise Mobility;
 • samen met een team te werken voor verschillende klanten in heel Nederland.

Je krijgt:

 • een goed salaris met pensioenregeling en een bonus
 • een opleidingsbudget en studiedagen om trots op te zijn
 • de kans om naar events van Microsoft te gaan in de hele wereld
 • vrijheid in keuze van devices om mee te werken
 • alle vrijheid om je eigen agenda in te delen en thuis, op kantoor of bij de klant te werken
 • een leaseauto naar keuze
 • slimme collega’s waar je veel van kunt leren
 • veel lol met je collega’s tijdens teamdagen, VrijMiBo’s, de jaarlijkse skitrip en BBQ’s.

Waar hebben we je hulp voor nodig?

Je hoeft niet alles van Microsoft 365 te weten, maar je moet wel affiniteit met en kennis hebben van één of meerdere van deze onderdelen. Samen met het team kun je de klant adviseren. De basis van Microsoft 365 richten we geautomatiseerd in. Alles wat op maat is voor de klant kun jij implementeren. Daarnaast migreer je ook Microsoft gerelateerde mobility-oplossingen, ben je betrokken in het salesproces, voer je Proof of Concepts uit en geef je presentaties.

“Als je mijn nieuwe collega wordt, dan kom je terecht in een team van consultants met allemaal dezelfde passie op gebied van de moderne werkplek. Iedere consultant heeft zo zijn eigen expertise op dat gebied. Samen vormen we het team Modern Workplace Foundation. Je nieuwe collega’s zijn allemaal professionals met hoogwaardige kennis. En je zult merken dat ze die heel graag met je willen delen. We helpen elkaar en de organisatie een stap verder. De meeste projecten pakken we als team op. Je hoeft hier niet in het diepe te zwemmen.” Tom Klaver | Lead Consultant in Modern Workplace Foundation

Jij hebt meer dan genoeg kennis van:

Microsoft 365, Intune, Azure Active Directory Protection, Advanced Threat Analytics, Azure ATP, Cloud App Security & Windows Defender ATP, Windows 10, Modern Management, Co-management, IaaS, PaaS en Office365, AD FS, Azure AD Connect, PowerShell, Graph API.

We are InSpark. Are you in?
Kom je langs om kennis te maken? Stuur eerst je CV of LinkedIn-profiel met contactgegevens naar recruitment@inspark.nl. Enne… stuur gerust een document als bijlage bij je e-mail hoor 😉 No problem.

SHARE
Fabienne Verwer

Recruiter

Ben jij wie wij zoeken?
Kom werken in ons Modern Workplace team? Ik drink graag een kop koffie met je, om de mogelijkheden te bespreken
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!