Ben jij enthousiast over data, Azure en alle mogelijkheden die er ontstaan zodra we deze data omzetten naar waarde voor onze klanten? Dan ben jij de persoon die wij zoeken! Als Lead Data & AI ben je de verbinder tussen onze data engineers, data scientists en data analisten en draai je op het hoogste niveau mee in onze vooruitstrevende projecten die we uitvoeren samen met onze klanten. Je neemt de lead binnen deze projecten en adviseert klanten over de verschillende routes om uiteindelijk tot een moderne data architectuur te komen. Daarnaast bouw je mee aan een solution waarmee we een Managed Dataplatform aanbieden aan onze klanten en werk je nauw samen met Microsoft in Nederland en Redmond om de technologische voorsprong in Data & AI te behouden. InSpark is namelijk Inner Circle AI Partner van Microsoft  en we hebben een torenhoge ambitie om deze voordelen in te zetten bij onze klanten.

Daarnaast neem jij ook de lead in het Data & AI team en coach/help jij ook jouw collega’s het realiseren van oplossingen en solution architecturen. Jij bent actief in de community en deelt graag jouw kennis en passie van de moderne Microsoft data tools met anderen. Ohja: wij houden niet van legacy en focussen ons dus op de implementatie en migratie van en naar moderne data architecturen. Je spreekt dus de BI taal, maar bent met name bezig met Data Analytics. Bereid je dus voor op veel Azure platformen, hybride koppelingen, data lakes, open source,  databricks clusters, R, Python en PowerBI!

Jij krijgt:

 • een goed salaris met pensioenregeling en een aantrekkelijke bonusregeling
 • een ruim opleidingsbudget en studiedagen die je naar eigen inzicht mag inzetten
 • de mogelijkheid om naar events waar ook ter wereld van bijvoorbeeld Microsoft te gaan
 • keuze in device waar je graag mee wilt werken middels je eigen device budget
 • alle vrijheid om je eigen agenda in te delen en thuis, op kantoor of bij de klant te werken
 • de kans om deel te nemen in Expert Teams en deep dive technology sessies van je eigen of van andere vakgebieden
 • gedreven collega’s waar je veel van kunt leren
 • lol tijdens teamdagen, VrijMiBo’s, de jaarlijkse skitrip en BBQ’s.
 • de mogelijkheid om bij te dragen of deel te nemen aan meetups en andere community events

 Waar hebben je hulp voor nodig?

Je adviseert klanten in heel Nederland. Je werkt meestal samen met een team en je neemt de lead in verschillende projecten bij verschillende klanten. Je focust je op:

 • Migratie strategieën te bedenken om bestaande data platformen te moderniseren en naar Azure over te zetten.
 • Workshops houden om kennis over te dragen over de moderne data services van Microsoft op het Azure platform.
 • Je ontwerpt architecturen aan de hand van workshops, maar implementeert ook en neemt hierbij het team mee zodat we maximale kennisoverdracht stimuleren.
 • Diepgaande kennis ontwikkelen en bijhouden van de Microsoft data services.
 • Je kennis delen met collega’s en andere mensen uit de community via blogs en het spreken/organiseren op en van community events.
 • Partneren met Microsoft en feedback geven aan de product teams om onze Managed solution verder te ontwikkelen.

Wij hoeven jou niks meer uit te leggen over:

Azure Data services zoals: Azure Data Factory, Azure Logic Apps, Azure Databricks, Azure Analysis Services, Azure Stream Analytics, Azure Data Catalog, Azure Data Lake Store, Azure Machine Learning Service (MLOps), Azure SQL Data Warehouse, Azure Cosmos DB en PowerBI. Maar je bent ook bekend met concepten zoals: Machine Learning & Artificial Intelligence, de verschillen tussen regressie, clustering en classificatie modellen, wanneer zet je een neurale netwerk in, hoe bouw je ster-schema’s, indeling data lakes, omgaan met streaming data, ETL & ELT voor batch verwerking, staging & DWH omgevingen en publiceren naar data marts en row-level security.

We are InSpark. Are you in?
Kom je langs om kennis te maken? Stuur eerst even je CV of LinkedIn-profiel met contactgegevens naar recruitment@inspark.nl

SHARE
Fabienne Verwer

Recruiter

Geïnteresseerd?
Kom een kop koffie drinken en wie weet kom jij InSpark binnenkort versterken!
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!