Accountmanager Healthcare

Solliciteer nu

Sollicitatie

Fabienne Verwer
Corporate Recruitment Consultant

Heb jij een passie voor de Healthcare markt en weet jij een commerciële kans te vertalen naar een passende oplossing?

Als Accountmanager speel jij een belangrijke rol bij digitale transformaties in de Healthcare sector. Zo werk jij nauw samen met de klant voor het opstellen van een routekaart voor het ontwerp-, uitrol- en beheer van het Microsoft platformen. Denk maar aan oplossingen op het gebied van schaalbare infrastructuur, veilig werken en datagedreven werken.

In deze commerciële rol faciliteer en genereer je new business bij zowel nieuwe als bestaande klanten en denk je mee over de ontwikkeling van een nieuw portfolio waarmee onze klanten nog verder mee kunnen versnellen. We zien namelijk dat steeds meer klanten het Microsoft-platform strategisch inzetten. En omdat jij op de hoogte bent van de laatste trends binnen de healthcare, weet jij als geen ander de klant te adviseren over de verschillende mogelijkheden.

InSpark is dé leidende Microsoft Cloud speler in Nederland. We hebben al meer dan 800.000 gebruikers naar de cloud gebracht. InSpark is benoemt tot Microsoft’s Global Security & Compliance Partner of the Year en we zijn Country Partner of the Year 2018 geweest. Wil jij zorginstellingen helpen versnellen? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres.

En je dit in huis hebt:

 • HBO of academisch werk- en denkniveau;
 • Klant-, doel- en resultaatgerichtheid;
 • Goede kennis van Microsoft Azure, Office 365 en/of SharePoint en de bereidheid om  je hier continue in te blijven ontwikkelen;
 • Sterke communicatieve vaardigheden waarmee je commitment van personen en teams creëert en versterkt;
 • Een consultativesales stijl;
 • Ervaring met Projecten en Managed services sales;
 • Een netwerk bij Microsoft en in de zorgmarkt en de vaardigheid om dat netwerk in te zetten om resultaten te bereiken;
 • Ambitie, lef en een sterke focus op het binnenhalen van new business;
 • Affiniteit met ontwikkelingen op het gebied van cloudtransformatie, informatieveiligheid, moderne werkplek en business innovatie in de overheidsmarkt;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Dan hebben we je heel wat te bieden

InSpark versnelt elke organisatie met digitale transformatie. Met Microsoft-technologie op kop, en de inspiratie en strategie om slimme keuzes te maken. Met de beste mensen en de beste oplossingen die er zijn. Innovatie die zorgt voor blijvend resultaat. Wij zijn Microsoft’s Global Security & Compliance Partner of the Year 2019, Microsoft Partner of the Year 2018, Hybrid Cloud Partner of the Year 2017, Digital Transformer of the Year 2017 en meermalig FD Gazelle. Het is onze ambitie om in 2021 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn! Lees meer op www.inspark.nl en www.werkenbijinspark.nl.

En er is meer:

 • Een ondernemende informele cultuur, waar een passie voor Microsoft technologie en oprechte motivatie om klanten naar een volgend niveau te brengen, ons verbindt;
 • De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, wat telt is resultaat;
 • Een goed salaris, leaseauto, een eigen device & opleidingsbudget, gezamenlijke lunch, gezellige en sportieve personeelsuitjes en een jaarlijks company weekend naar de sneeuw of zon.

We Are InSpark. Are you in? 

Kom je langs om kennis te maken? Stuur eerst even je CV of LinkedIn-profiel met contactgegevens naar recruitment@inspark.nl. 

 Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

image description
Fabienne Verwer | Corporate Recruitment Consultant
Interesse?
Word onze nieuwe Accountmanager en maak het verschil!
Solliciteer nu
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!