InSpark zoekt een fulltime Klant Succes Manager voor het overheidssegment. Als Klant Succes Manager ben je commercieel verantwoordelijk voor klanten in de overheidssector en begeleid je hen in hun digitale transformatie. Als Klant Succes Manager faciliteer en genereer je new business bij onze bestaande en nieuwe klanten. We zien dat steeds meer klanten het Microsoft-platform strategisch inzetten. Samen met ons team en het (IT) management van de klant, stel jij een routekaart op voor het ontwerp, uitrol en beheer van het Microsoft platform, ter ondersteuning van scenario’s zoals schaalbare infrastructuur, veilig werken en data gedreven werken.

InSpark is dé leidende Microsoft Cloud speler in het overheidssegment. Meer dan 60 overheden in Nederland zijn door InSpark naar de cloud gebracht. InSpark is de laatste 3 jaar benoemt tot  Microsoft Innovator of the Year Overheid en we zijn tot twee keer toe Wereldwijd Partner of the Year Government finalist geweest. Wil jij overheden helpen versnellen? Dan ben jij bij ons aan het juiste adres.

Als jij dit bent:

Jij beseft je dat er een geen project meer is met een kop en een staart, maar dat het een proces is van continue ontwikkelen. InSpark evalueert daarom de toegevoegde waarde van de geleverde oplossing en jij stemt deze af met de klant om resultaten meetbaar te maken, zowel kwalitatief als kwantitatief. Jij bent hierbij verantwoordelijk voor de marktontwikkeling, acquisitie en relatie management binnen het overheidssegment.

En je dit in huis hebt:

 • HBO of academisch werk- en denkniveau.
 • Klant-, doel- en resultaatgerichtheid.
 • Goede kennis van Microsoft Azure, Office 365 en/of SharePoint.
 • Sterke communicatieve vaardigheden waarmee je commitment van personen en teams creëert en versterkt.
 • De vaardigheid om je netwerk, in de overheidsmarkt, in te zetten om resultaten te bereiken.
 • Ambitie, lef en een sterke focus op het binnenhalen van new business.
 • Affiniteit met ontwikkelingen op het gebied van cloud transformatie, informatieveiligheid, moderne werkplek en business innovatie in de overheidsmarkt.
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Dan hebben we je heel wat te bieden

InSpark versnelt elke organisatie met digitale transformatie. Met Microsoft-technologie op kop, en de inspiratie en strategie om slimme keuzes te maken. Met de beste mensen en de beste oplossingen die er zijn. Innovatie die zorgt voor blijvend resultaat. Wij zijn Microsoft Partner of the Year 2018, Hybrid Cloud Partner of the Year 2017, Digital Transformer of the Year 2017 en meermalig FD Gazelle. Het is onze ambitie om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn! Lees meer op www.inspark.nl en www.werkenbijinspark.nl.

En er is meer:

 • Een ondernemende informele cultuur, waar een passie voor Microsoft technologie en oprechte motivatie om klanten naar een volgend niveau te brengen, ons verbindt
 • De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, wat telt is resultaat
 • Een goed salaris, leaseauto, een eigen device & opleidingsbudget, gezamenlijke lunch, gezellige en sportieve personeelsuitjes en een jaarlijks company weekend naar de sneeuw of zon

Goed idee om nu in de versnelling te gaan! 
Is dit jouw uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV, korte motivatie en een indicatie van je salaris naar nynke.van.der.gouw@inspark.nl. Ik ga graag met je in gesprek. 

 Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

SHARE
Nynke van der Gouw

HR & Talent professional

Versnel jouw carrière
Ben jij onze nieuwe Klant Succes Manager voor de overheidssector? Ik ga graag met je in gesprek!
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!