Junior Sales Executive

Solliciteer nu

Sollicitatie

Fabienne Verwer
Corporate Recruitment Consultant

Je hebt een passie voor technologie en krijgt energie van het behalen van mooie resultaten en het hebben van eigen verantwoordelijkheden. Je hebt een gezonde dosis enthousiasme, ambitie en bent commercieel ingesteld. Als je dan ook nog wilt bijdragen aan de digitale transformatie bij klanten hebben we een match!Als Junior Sales Executive speel je een belangrijke rol bij de digitale transformatie bij onder andere onze zorg en legal klanten. Je werkt nauw samen met de klant voor het opstellen van een routekaart voor het ontwerp-, uitrol- en beheer van het Microsoft platformen. Denk aan oplossingen op het gebied van schaalbare infrastructuur, veilig werken en datagedreven werken.

In deze commerciële rol faciliteer en genereer je new business bij zowel nieuwe als bestaande klanten en denk je mee over de ontwikkeling van een nieuw portfolio waarmee onze klanten nog verder mee kunnen versnellen. We zien namelijk dat steeds meer klanten het Microsoft-platform strategisch inzetten.

En je dit in huis hebt:

  • HBO of academisch werk- en denkniveau;
  • Klant-, doel- en resultaatgerichtheid;
  • Je hebt ambitie en lef;
  • Je hebt affiniteit met Microsoft technologieën;
  • Je bent makkelijk in de omgang maar laat je niet zomaar beïnvloeden;
  • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt rijbewijs B.

Dit kan je van ons verwachten:

Je wordt onderdeel van het InSpark salesteam. Dit team bestaat uit ervaren sales met veel kennis van de Microsoft technologie. Zij gaan je helpen  om je weg te vinden in het portfolio en in onze consultatieve sales aanpak. Dit alles zodat jij goed voorbereid de gesprekken in kunt gaan en altijd op de hoogte bent van de laatste trends. Zo weet jij als geen ander de klant te adviseren over verschillende mogelijkheden.

We zorgen daarnaast dat je een op maat gemaakt trainingsprogramma gaat krijgen zodat je je persoonlijk maar ook zakelijk kunt ontwikkelen binnen de rol, waardoor je altijd het beste uit jezelf kunt halen.

We vinden het belangrijk dat je de tijd en ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Je ontvangt daarom naast een op maat gemaakt trainingsprogramma ook jaarlijks een evenementen budget.

InSpark heeft heel wat te bieden:

InSpark versnelt elke organisatie met digitale transformatie. Met Microsoft-technologie op kop, en de inspiratie en strategie om slimme keuzes te maken. Met de beste mensen en de beste oplossingen die er zijn. Innovatie die zorgt voor blijvend resultaat. Wij zijn Microsoft’s Global Security & Compliance Partner of the Year 2019, Microsoft Partner of the Year 2018, Hybrid Cloud Partner of the Year 2017, Digital Transformer of the Year 2017 en meermalig FD Gazelle. Het is onze ambitie om in 2021 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn! Lees meer op www.inspark.nl en www.werkenbijinspark.nl.

En er is meer:

  • Een ondernemende informele cultuur, waar een passie voor Microsoft technologie en oprechte motivatie om klanten naar een volgend niveau te brengen ons verbindt;
  • De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, wat telt is resultaat;
  • Een goed salaris, leaseauto, een eigen device & opleidingsbudget, gezamenlijke lunch, gezellige en sportieve personeelsuitjes en een jaarlijks company weekend naar de sneeuw of zon.

We Are InSpark. Are you in? 

Kom je langs om kennis te maken? Stuur eerst even je CV of LinkedIn-profiel met contactgegevens naar recruitment@inspark.nl. 

 Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

image description
Fabienne Verwer | Corporate Recruitment Consultant
Interesse?
Word onze nieuwe Accountmanager en maak het verschil!
Solliciteer nu
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!