Ben jij klantgericht, gestructureerd en zoek jij technische uitdagingen op? Wil jij altijd voorop lopen als het gaat om Microsoft oplossingen? En ben je stiekem een beetje techniek gestoord? Dan bezit jij het InSpark DNA.

Wil jij met jouw expertise InSpark helpen zijn missie te realiseren? Kom ons team versterken als Hybrid Cloud Identity specialist!

 Als jij dit bent

Als Hybrid Cloud Identity specialist help je onze klanten in hun transitie naar de Cloud. Je helpt organisaties te versnellen door slimme en eenduidig identity framework te realiseren. Je ontwerpt en implementeert oplossingen op basis van Microsoft 365 en Azure technologie, waarbij jouw focus ligt op het gebied van Identity. Je werkt met collega’s samen in multidisciplinaire teams en deelt onderling verschillende soorten kennisgebieden: ADFS, Active Directory, Azure AD Connect, Azure AD, Microsoft Identity Manager, Office 365 en Intune. Je rol kan heel breed zijn, maar de focus ligt op de volgende onderwerpen: Identity integration (AD, AzureAD, ADFS, Microsoft Identity Manager, OAuth, WsFed). Naast je technische kennis ben je in staat helder en duidelijk te communiceren, zodat je kennis ook effectief wordt overgedragen aan collega’s en klanten.

En je dit in huis hebt

 • HBO/WO werk- en denkniveau.
 • Minimaal 3 jaar werkervaring.
 • Ruime ervaring en kennis m.b.t. Active Directory.
 • Ruime ervaring en kennis m.b.t. Azure AD Connect.
 • Ruime ervaring en kennis m.b.t. Azure AD.
 • Ruime ervaring en kennis m.b.t. ADFS.
 • Ervaring met MIM (Microsoft Identity Manager).
 • Ervaring Exchange hybrid / Enterprise Mobility + Security

Dan hebben we je heel wat te bieden

InSpark versnelt elke organisatie met digitale transformatie. Met Microsoft-technologie op kop, en de inspiratie en strategie om slimme keuzes te maken. Met de beste mensen en de beste oplossingen die er zijn. Innovatie die zorgt voor blijvend resultaat. Wij zijn Country Partner of the Year 2018, Microsoft Gold Partner, benoemd tot Hybrid Cloud Partner of the Year 2017, Digital Transformer of the Year 2017 en meermalig FD Gazelle winnaar. Het is onze ambitie om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn! Lees meer op www.inspark.nl en www.werkenbijinspark.nl.

Binnen InSpark werken de volgende teams multi-disciplinair samen: Cloud Infra & Apps, Modern Workplace, Data & AI en Managed Services. Als Cloud Identity specialist kom je in het team Modern Workplace terecht. Door gave projecten te doen bij klanten zoals Heineken, KPMG en UNStudio ontwikkel jij je in rap tempo. Opgedane kennis deel je met het team en vice versa. Want juist van elkaar leer je. Geregeld zijn er daarom kennisdagen gepland.

En er is meer:

 • Een ondernemende informele cultuur waar een passie voor Microsoft technologie en oprechte motivatie om klanten naar een volgend niveau te brengen ons verbindt
 • De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, wat telt is resultaat
 • Een goed salaris, leaseauto, een eigen device & opleidingsbudget, gezamenlijke lunch, gezellige en sportieve personeelsuitjes en een jaarlijks company weekend naar de sneeuw of zon
 • Certificering is intern bij ons te behalen, denk bijvoorbeeld aan MCSE Mobility, MCSE: Cloudplatform and Infrastructure en Identity with Windows Server 2016.

Goed idee om nu in de versnelling te gaan! 
Is dit jouw uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV, korte motivatie en een indicatie van je salaris naar nynke.van.der.gouw@inspark.nl. Ik ga graag met je in gesprek. 

Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

SHARE
Fabienne Verwer

Recruiter

Versnel jouw carrière
Ben jij onze nieuwe Hybrid Cloud Identity specialist? Ik maak graag een afspraak om kennis te maken!
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!