Hoe jij ervoor zorgt dat onze klanten blind op jou kunnen vertrouwen.

Als bedrijven verder willen met Azure dan check jij eerst of ze een uitstekende basis hebben. En zo niet, dan weet je wat ze het beste kunnen doen. Jij houdt namelijk voor je plezier de laatste ontwikkelingen van Microsoft nauwlettend in de gaten. Bovendien heb je een bak ervaring waar je u tegen zegt. We zoeken dus een zeer ervaren Hybrid Cloud Consultant.

Extreem veel expertise van Microsoft-technologie

We zijn dé partner van Microsoft in Nederland. Als Hybrid Cloud Consultant ga je samenwerken met experts die zelfs Microsoft van feedback voorzien. Routinewerk kennen we hier nauwelijks. En we houden ook van humor. We zijn een hechte club, maar als jij uit hetzelfde hout gesneden bent, dan ga je je snel thuis voelen bij ons.

“Met een internationaal bedrijf dat mensen via het spoor op de plek van bestemming brengt, hebben wij een bijzondere band. We maken deel uit van het core-cloud-infrastructuur team en we werken nu ook samen met Microsoft om de Azure-omgeving nog verder te verbeteren op basis van de laatste inzichten en best-practices. Ondanks de strategie van de klant om zoveel mogelijk SaaS- en PaaS-diensten af te nemen, merken we dat veel software zich toch beter leent om binnen die IaaS-diensten van deze klant te landen. Op zo’n moment is het van belang dat wij dat goed beargumenteerd bij de klant in het projectoverleg ter discussie brengen. Zo kan het zijn dat applicaties die gedefinieerd waren om als PaaS-dienst uitgerold te worden, toch opeens in een andere vorm op het Azure-platform landen. Weer een mooi voorbeeld van de dynamische Azure-mogelijkheden.” Nick Sonnevelt | Consultant Cloud Infra & Apps

Je houdt ervan om:

 • uit je comfortzone te stappen en moeilijke opdrachten aan te pakken;
 • de laatste ontwikkelingen op het gebied van Azure bij te houden;
 • te bloggen en te posten op social media over jouw ontdekkingen als Hybrid Cloud Consultant;
 • te adviseren over de optimale inrichting van Azure;
 • de geadviseerde oplossingen zelf te bouwen;
 • samen met een team, of alleen te werken voor verschillende klanten: meestal voor enterprises met vestigingen over de hele wereld of grote en middelgrote organisaties in Nederland.

Je krijgt:

 • een goed salaris met pensioenregeling en een bonusregeling
 • een opleidingsbudget en studiedagen
 • de kans om naar events van bijvoorbeeld Microsoft te gaan in de hele wereld
 • veel keuze in devices om mee te werken
 • alle vrijheid om je eigen agenda in te delen en thuis, op kantoor of bij de klant te werken
 • gedreven collega’s waar je veel van kunt leren
 • lol tijdens teamdagen, VrijMiBo’s, de jaarlijkse skitrip en BBQ’s.

Waar hebben we je hulp voor nodig?

Vanaf het begin van een project hebben we jouw denkkracht nodig, want iedere klantvraag is anders en vraagt om een specifieke oplossing. Klanten moeten daarin blind op jou kunnen vertrouwen. Vaak gaat hun vraag om een combinatie van Azure en on premise. Het is dus belangrijk dat je veel weet van techniek, maar dat je ook weet dat techniek maar een middel is. Het gaat om de doelen van de klant. Waarom willen ze dit eigenlijk? Jij vraagt net zo lang door totdat je de essentie te pakken hebt. Pas dan kun jij je een uitstekend advies geven voor een technische oplossing en kun je gaan bouwen. Het is mooi als je je ook thuis voelt in het salestraject, maar dat hoeft niet.

Jij hebt meer dan genoeg kennis van:

Azure Fundamentals, Basis Networking en Storage kennis, Windows Server 2016+ basis, datacenter: Networking, Virtualisatie en Storage. Het zou mooi zijn als je ook iets weet van: System Center, Hyper-v of VMware. Heb je toevallig één of meerdere certificeringen? MCSA: Windows Server 2016, AZ-900 (Azure Fundamentals), (Az-100) + (Az101), AZ-300, AZ-301, AZ-302 (upgrade voor 70-535)

We are InSpark. Are you in?
Kom je langs om kennis te maken? Stuur eerst even je CV of LinkedIn-profiel met contactgegevens naar recruitment@inspark.nl.

SHARE
Nick Sonnevelt

Consultant Cloud Infra & Apps

Versnel jouw carrière
Kom jij bij mij in het team? Deel jij onze Azure passie?
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!