Als bedrijven verder willen met Microsoft Azure ben jij de eerste die checkt of ze een uitstekende basis hebben om op verder te bouwen. Hebben ze dit niet, dan weet jij precies wat nodig is om de klant voor te bereiden op de overstap naar Azure. Jij krijgt namelijk energie van deze uitnodigingen en bent altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op Microsoft gebied. Bovendien heb je een bak ervaring waar je u tegen zegt. We zoeken dus een ervaren Hybrid Cloud Consultant.

Een echte Microsoft expert

We zijn dé Microsoft partner in Nederland. Als Hybrid Cloud Consultant ga je samenwerken met experts die zelfs Microsoft van feedback voorzien. Routinewerk kennen we hier nauwelijks. En we houden ook van humor. We zijn een hechte club, maar als jij uit hetzelfde hout gesneden bent, dan ga je je snel thuis voelen bij ons.

“Bij een van onze grootste klanten maken we deel uit van het core-cloud-infrastructuur team. We werken samen met Microsoft om de Azure-omgeving nog verder te verbeteren. Als we merken dat software zich bijvoorbeeld beter leent om binnen de IaaS-diensten te landen i.p.v PaaS- diensten, grijpen we in. Na een projectoverleg kan het dus zomaar zijn dat applicaties toch opeens in een andere vorm op het Azure-platform landen. Een mooi voorbeeld van de dynamische Azure-mogelijkheden.” Johan Biere | Lead Consultant Cloud Infra & Apps

Je houdt ervan om:

 • uit je comfortzone te stappen en moeilijke opdrachten aan te pakken;
 • de laatste ontwikkelingen op het gebied van Azure bij te houden;
 • te bloggen en te posten op social media over jouw ontdekkingen als Hybrid Cloud Consultant;
 • te adviseren over de optimale inrichting van Azure;
 • de geadviseerde oplossingen zelf te bouwen;
 • te werken voor verschillende klanten: van enterprises tot grote en middelgrote organisaties in Nederland.

Je krijgt:

 • een goed salaris met pensioenregeling en een bonusregeling;
 • een device- en opleidingsbudget en studiedagen;
 • de kans om wereldwijde (Microsoft) events te bezoeken;
 • alle vrijheid om je eigen agenda in te delen en thuis, op kantoor of bij de klant te werken;
 • gedreven collega’s waar je veel van kunt leren;
 • lol tijdens teamdagen, VrijMiBo’s, de jaarlijkse skitrip en BBQ’s.

Waar hebben we je hulp voor nodig?

Vanaf het begin van een project is jouw denkkracht en ervaring nodig, want iedere klantvraag is anders en vraagt om een specifieke oplossing. Klanten moeten daarin blind op jou kunnen vertrouwen. Vaak gaat hun vraag om een combinatie van Azure en on premise. Het is dus belangrijk dat je veel weet van techniek, maar dat je ook weet dat techniek maar een middel is. Het gaat om de doelen van de klant. Waarom willen ze dit eigenlijk? Jij vraagt net zo lang door totdat je de essentie te pakken hebt. Pas dan kun jij een uitstekend advies geven voor een technische oplossing en kun je gaan bouwen.

Jij hebt meer dan genoeg kennis van:

Azure Fundamentals, Basis Networking en Storage kennis, Windows Server 2016+ basis, datacenter: Networking, Virtualisatie en Storage. Het zou mooi zijn als je ook iets weet van: System Center, Hyper-v of VMware. Heb je toevallig één of meerdere certificeringen? MCSA: Windows Server 2016, AZ-900 (Azure Fundamentals), (Az-100) + (Az101), AZ-300, AZ-301, AZ-302 (upgrade voor 70-535)

We are InSpark. Are you in?
Kom je langs om kennis te maken? Stuur eerst even je CV of LinkedIn-profiel met contactgegevens naar recruitment@inspark.nl.

SHARE
Fabienne Verwer

Recruiter

Interesse?
Kom langs voor een kop koffie. Laten we kennis maken!
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!