Word jij ook enthousiast van de nieuwste technieken, en ga je daarbij graag opzoek naar de toegevoegde waarde ervan? De HoloLens is een van de meest baanbrekende technieken van de afgelopen jaren, waarmee Microsoft het Mixed Reality Platform op de kaart heeft gezet. Virtual en Augmented Reality zijn termen die al langer meegaan, maar Microsoft is bezig met het Mixed Reality Platform waarop deze twee realiteiten samen komen tot een.

Bij InSpark zijn we direct op zoek gegaan naar de werkelijke toegevoegde waarde van deze technieken, want buiten dat het ontzettend gaaf is om zowel als gebruiker als developer hiermee aan de slag te gaan, is het ook belangrijk dat de techniek zichzelf bewijst. Hier beginnen we echt onderscheid te maken voor onze klanten en kunnen we ontzettend trots zijn op bijvoorbeeld onze cases bij LUMC en Gemeente Alkmaar, waar onze applicaties op dagelijkse basis worden ingezet.

Je werk bij InSpark is zeker voorzien van variatie en je hebt alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Je sluit je aan bij de Dev Unit, waarmee we op vrijdagmiddag een Review Friday sessie hebben, waarbij je je collega’s helpt om een betere dev te worden of je werkweek en ervaringen te delen.

Zijn dit werkzaamheden waar jij energie van krijgt? Wil jij met jouw development expertise InSpark helpen zijn missie te realiseren? Kom ons team versterken als Software Developer!

Als jij dit bent

Als Software Developer ga je aan de slag met de nieuwste technieken. Jij hebt veel ervaring met het ontwikkelen van verschillende soorten software, waaronder Microsoft HoloLens software. Voor het ontwikkelen van de HoloLens apps, zullen Unity3D en Visual Studio je zeker niet onbekend zijn. Je gaat samenwerken met ervaren 3D designers, maar als je ook ervaring hebt met 3D modelling (in Blender, 3DSMax, etc) is dat zeker een pre! Daarnaast zijn we bij InSpark Microsoft minded. Dus voor het ontwikkelen van back-ends en integraties maken we gebruik van het cloud platform van Microsoft: Azure.

Je gaat in multidiciplinaire teams werken, waarin jij voornamelijk de taak als developer op je neemt. Maar je bent daarnaast ook communicatief vaardig om het team de juiste richting op te sturen waar nodig.

En je dit in huis hebt

 • HBO of academisch werk- en denkniveau
 • Minimaal 3 jaar ervaring met software development, je bent bekend met o.a. C#, .NET
 • Ervaring met Unity3D
 • Ervaring met Blender, 3DSMax (of vergelijkbaar) is een pré
 • Ervaring met Azure is een pré
 • Een open houding die jou een goede teamspeler maakt
 • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
 • Sterke communicatie- en adviesvaardigheden

Dan hebben we je heel wat te bieden

InSpark versnelt elke organisatie met digitale transformatie. Met Microsoft-technologie op kop, en de inspiratie en strategie om slimme keuzes te maken. Met de beste mensen en de beste oplossingen die er zijn. Innovatie die zorgt voor blijvend resultaat. Wij zijn Country Partner of the Year 2018, Microsoft Gold Partner, benoemd tot Hybrid Cloud Partner of the Year 2017, Digital Transformer of the Year 2017 en meermalig FD Gazelle winnaar. Het is onze ambitie om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn! Lees meer op www.inspark.nl en www.werkenbijinspark.nl.

Binnen InSpark werken de volgende teams multi-disciplinair samen: Cloud Infra & Apps, Modern Workplace, Data & AI en Managed Services. Als HoloLens Developer kom je in de Dev Unit terecht, met Johan Kroese als team lead. Door gave projecten te doen bij klanten als LUMC, Gemeente Alkmaar, VolkerWessels en ABN AMRO, ontwikkel jij je in rap tempo. Opgedane kennis deel je met het team en vice versa. Want juist van elkaar leer je. Geregeld zijn er daarom kennisdagen gepland.

En er is meer:

 • Een ondernemende informele cultuur waar een passie voor Microsoft technologie en oprechte motivatie om klanten naar een volgend niveau te brengen ons verbindt
 • De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, wat telt is resultaat
 • Een goed salaris, leaseauto, een eigen device & opleidingsbudget, gezamenlijke lunch, gezellige en sportieve personeelsuitjes en een jaarlijks company weekend naar de sneeuw of zon

Goed idee om nu in de versnelling te gaan! 
Is dit jouw uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV, korte motivatie en een indicatie van je salaris naar nynke.van.der.gouw@inspark.nl. Ik ga graag met je in gesprek. 

Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

SHARE
Fabienne Verwer

Recruiter

Versnel jouw carrière
Ben jij onze nieuwe Office 365 developer? Ik ga graag met je in gesprek!
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!