Hoe ben je bij InSpark terechtgekomen?

“Na mijn studie ICT & Software Engineering ben ik mijn eerste uitdaging aangegaan bij InSpark. Een uitstekende werkplek met zeer ervaren collega’s en uitdagende klanten om te groeien! Als App Developer ben ik binnen een gemixt team van Business Consultants en designers, verantwoordelijk voor de technische aspecten van de projecten die we doen.” 

Waar ben je op dit moment mee bezig?

“Er komen veel uitdagende projecten voorbij, waar de nieuwste technieken zoals de HoloLens en Mixed Reality onderdeel van zijn. Zo hebben we met de HoloLens voor de Gemeente Alkmaar een mixed reality-app ontwikkeld, waarin de renovatie van het stadskantoor tot leven werd gebracht. Of de mixed reality-app voor het Leids Universitair Medisch Centrum, waardoor studenten met de anatomie app de bewegingen van hun eigen virtuele voet tot in detail kunnen onderzoeken.” 

Guido Kersten - InSpasrk

Wat maakt dit bedrijf leuk om voor te werken?

“De vrijheid die je krijgt bij InSpark voor je eigen ontwikkeling is groot en er wordt met zeer veel aandacht geluisterd naar jouw wensen voor de toekomst. Daarnaast is de cultuur geweldig, collega’s staan altijd klaar voor elkaar en er heerst een goede sfeer. We hebben elke dag een gezamenlijke lunch aan de bar en we drinken regelmatig een borrel. Ik kan het met iedereen goed vinden en collega’s zijn altijd behulpzaam!” 

Guido en zijn HoloLens

Voor de gemeente Alkmaar zijn Guido en zijn collega’s druk bezig geweest met de HoloLens voor het nieuwe stadskantoor:

 

SHARE
Guido Kersten

Developer, HoloLens Expert

Kennismaken?
Ik praat je bij over de HoloLens en de mogelijkheden voor jouw bedrijf, onder het genot van een kopje koffie.
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!