Fasttrack Manager

Solliciteer nu

Sollicitatie

Fabienne Verwer
Corporate Recruitment Consultant

Het maximale uit de Microsoft licentie investering halen. Dat is wat je doet samen met je klant! Jij helpt organisaties optimaal gebruik te maken van Microsoft365 en Azure Cloud en biedt klanten de mogelijkheid te profiteren van versnellers en support, die Microsoft ter beschikking stelt. Dit doe je door samen te werken met verschillende stakeholders zoals collega’s, klanten en uiteraard Microsoft. Als spin in het web verbind je de betrokken teams en maak je kansen inzichtelijk. Je boekt meetbaar succes en zoekt proactief naar mogelijkheden om alle fundingsmogelijkheden en versnellers, waarmee Microsoft de digitale transformatie stimuleert, optimaal in te zetten. 

Actief gebruik Microsoft Cloud diensten!

We zijn de nummer één Microsoft partner van Nederland. Wat ons kenmerkt is innovatie en vooroplopen. Daarom zoeken we een FastTrack manager die klaar is voor het volgende level. Iemand met ambitie, die steeds bij wil leren. Iemand die graag in een team werkt én met klanten. Iemand die creatief is om klantdoelen te bereiken.   

Waar hebben we je hulp bij nodig?

De impact van InSpark op de Microsoft modern workplace en Azure Cloud groeit. Microsoft trekt samen met exclusieve partners, zoals InSpark, op om het gebruik van haar diensten te maximaliseren. Wij zorgen passend advies, versnelling, excellente implementatie en stimulering van proactief gebruik zodat de waarde zichtbaar wordt voor organisaties. Als de verbinder breng jij samen met Microsoft, consultants, sales en de klant, het FastTrack programma naar een hoger niveau. Je bent in staat om iedereen mee te nemen in updates en signaleert kansen om gebruik en adoptie te laten toenemen.

Alle FastTrack en fundingsmogelijkheden heb jij in kaart. Je collega’s voed je proactief met mogelijkheden. Samen bespoedigen we de inzet van workshops, budgetten en programma’s waardoor er meer budget beschikbaar is voor het bereiken van de project of dienstverleningsdoelstellingen.

– De diensten van Microsoft waarmee je te maken hebt zijn Modern Workplace gerelateerd zoals Teams, Sharepoint, Identity, Security & Compliance, maar ook Azure Cloud gerelateerd.
– Je bent in staat het FastTrack programma commercieel sterk neer te zetten en klanten te overtuigen van de toegevoegde waarde en voordelen die het biedt.
– Je voelt je thuis in een advies- en verbindersrol die zich op het snijvlak van commercie, consultancy en financiën bevindt.

Je houdt ervan om:

· Je te verdiepen in álle details van licentiegebonden versnellers, fundings en diensten;
· De digitale transformatie te versnellen door middel van fundingsmogelijkheden en commerciële vaardigheden;
· Samen met een team te werken voor én met verschillende klanten in Nederland;
· Kansen te signaleren voor fundingsmogelijkheden bij klanten en algemene doelgroepen;
· Het programma te organiseren en faciliteren, van onboarding tot inzet van versnellers en afwikkeling van het fundingsproces.
· Kansen en mogelijkheden intern en extern te communiceren.
-Verdere groei en intensivering van het programma te stimuleren door pro-actief de samenwerking met onze moederorganisatie KPN op te zoeken.

Je krijgt:

· Een uitstekend salaris met pensioenregeling en een bonus;
· Een opleidingsbudget en studiedagen;
· De kans om naar events van Microsoft te gaan in de hele wereld;

· Veel keuze in devices om mee te werken;
· Alle vrijheid om je eigen agenda in te delen en thuis, op kantoor of bij de klant te werken;
· Slimme collega’s waar je veel van kunt leren;
· Lol te maken met je collega’s tijdens teamdagen, VrijMiBo’s, de jaarlijkse skitrip en BBQ’s.

Deze termen zijn voor jou natuurlijk bekend (of wil je snel eigen maken):

Microsoft 365 | Azure Cloud | FastTrack | Funding | Customer Succes | Monthly Active Usage 

image description
Fabienne Verwer | Corporate Recruitment Consultant
Klaar voor een vliegende start?
Wij zorgen dat jouw carrière in de versnelling komt! Kom bij ons werken en haal alles uit jezelf en je talenten!
Solliciteer nu
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!