Peter Hofstee
Principal Consultant

Productivity die de wereld sneller laat bewegen

Tijd voor een reality check: hoe ziet jouw dag eruit? Realiseer jij business value door productivity-roadmaps te bedenken voor opmerkelijke projecten? Bijvoorbeeld door engineers die de grootste zeesluis ter wereld bouwen productief samen te laten werken via moderne portalen? Wel als je bij ons komt werken.

Als #1 Microsoft Partner of the Year beschikt InSpark over de laatste functionaliteiten om dergelijke teams optimaal te laten presteren. De slimste technologieën om gebruikers moeiteloos honderdduizenden bestanden te laten creëren, beoordelen en op te leveren. Naadloos gekoppeld aan allerlei systemen, ongeacht locatie of device. Het toepassen van AI-technologie of de Hololens in zo’n kennisintensieve omgeving zijn bij ons niet alleen hot topics, maar dagelijkse realiteit in de veeleisende praktijk van onze klanten.

Word onderdeel van de aanstekelijke vibe van 100 bevlogen consultants en developers die intensief kennis delen, bijvoorbeeld in ons Productivity Team. Bij ons krijg je volop vrijheid en kansen om te investeren in de kennis die voor jou belangrijk is. Of dat nu een verdieping in het Power Platform of de transitie van de moderne naar de slimme werkplek is. Als Productivity Consultant bij InSpark ben je automatisch aan het pionieren. Wij zorgen voor opleidingen, vindingrijke collega’s en events om van te dromen.

BEKIJK ALLE VACATURES

jasper-carrousel-1339x543

"Ik word oprecht blij als
ik mensen beter kan laten
samenwerken door technologie"

Jasper Oosterveld
Consultant Modern Workplace
Lees meer
Don’t finish second. Join InSpark.

Kennismaken met het team? Laten we praten over jouw mogelijkheden bij InSpark.

Neem contact op

Kennismaking aanvragen

Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!