Ronny de Jong
Principal Consultant

Waar werk je liever aan, de moderne of de slimme werkplek?

Reality check … natuurlijk werk je met veel drive aan het fundament van de moderne werkplek, maar op welke schaal doe je dat en wat zie je gebeuren? Bij InSpark definiëren we de common practices van de moderne werkplek. Op schaal en voor klanten waar velen alleen van dromen.

Als #1 Microsoft Partner of the Year zit je bij InSpark in de voorhoede van de vooruitgang. Dankzij onze unieke relatie met Microsoft heb je via private preview programma’s invloed op producten als Microsoft Endpoint Manager, Microsoft 365 en Microsoft Threat Protection. Daardoor werk je bij ons nu al met elementen van de slimme werkplek. Met IoT-toepassingen, sensorische data en AI innoveren we richting slimme kantoren die koppelingen maken met werkprocessen. Denk aan klimaatregeling die automatisch reageert op het aantal mensen dat in een ruimte aanwezig is.

Bij ons zit je dicht op het vuur van Microsoft met 100 even bevlogen consultants en developers als jijzelf. Je krijgt volop vrijheid en kansen om te investeren in de kennis die er voor jou toe doet. Of dat nu het meekrijgen van gebruikers, password-less werken of de finesses van Microsoft Endpoint Manager is. We waarschuwen je vast, als je bij ons komt praten ben je verkocht.

BEKIJK ALLE VACATURES

Tom Klaver InSpark werkenbij

"Door nieuwe technologieën
bij verschillende klanten
uit te rollen, blijf ik altijd
up to date."

Tom Klaver
Consultant Modern Workplace
Lees meer
Modern Workplace vacatures
Don’t finish second. Join InSpark.

Kennismaken met het team? Laten we praten over jouw mogelijkheden bij InSpark.

Neem contact op

Kennismaking aanvragen

Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!