Een gebruikersnaam met wachtwoord? Dat is voor jou net zoiets als een telefoon met een draaischijf. Jij ben namelijk altijd bezig met de nieuwste technologie voor de werkplek. Onze klanten worden hier meteen enthousiast van. En ook een beetje onzeker. Zelf sturen ze nog volop bestanden als bijlage in een mail. Gelukkig ben jij er om ze naar de toekomst te slepen: een Modern Workplace Consultant die expert is in Microsoft 365.

Een moderne werkplek voor onze klanten

Jij zorgt ervoor – met de nieuwste technologie binnen Microsoft 365 – dat eindgebruikers een optimale en veilige werkomgeving hebben. Je adviseert onder andere over nieuwe manieren van inloggen, werkplek beheer inclusief mobiele apparaten en data beveiliging. Vanzelfsprekend stroomt er Microsoft-bloed door je aderen. Wij zijn één van hun belangrijkste partners in Nederland.

Je houdt ervan om:

 • bovenop de nieuwste Microsoft-ontwikkelingen te duiken voor de moderne werkplek;
 • de klant te enthousiasmeren over deze nieuwe mogelijkheden;
 • de vraag van de klant te vertalen naar de meest optimale inrichting van Microsoft 365;
 • samen met een team te werken voor verschillende klanten in heel Nederland.

Je krijgt:

 • een goed salaris met pensioenregeling en een bonus
 • een opleidingsbudget en studiedagen om trots op te zijn
 • de kans om naar events van Microsoft te gaan in de hele wereld
 • vrijheid in keuze van devices om mee te werken
 • alle vrijheid om je eigen agenda in te delen en thuis, op kantoor of bij de klant te werken
 • een leaseauto naar keuze
 • slimme collega’s waar je veel van kunt leren
 • veel lol met je collega’s tijdens teamdagen, VrijMiBo’s, de jaarlijkse skitrip en BBQ’s.

Waar hebben we je hulp voor nodig?

Je hoeft niet alles van Microsoft365 te weten, maar je moet wel affiniteit met en kennis hebben van één of meerdere van de onderdelen. Samen met het team kun je de klant adviseren. De basis van Microsoft 365 regelen we geautomatiseerd in. Alles wat op maat is voor de klant kun jij implementeren. Daarnaast migreer je ook Microsoft gerelateerde mobility-oplossingen, ben je betrokken in het salesproces, voer je Proof of Concepts uit en geef je presentaties.

“Als je mijn nieuwe collega wordt, dan kom je terecht in een team van consultants met allemaal een iets andere expertise. Samen vormen we het team Modern Workplace. Je nieuwe collega’s zijn allemaal professionals met hoogwaardige kennis. En je zult merken dat ze die heel graag met je delen. We helpen elkaar een stap verder. De meeste projecten pakken we ook samen op. Je hoeft hier niet in het diepe te zwemmen.” Tom Klaver | Lead Consultant in Modern Workplace Foundation

Jij hebt meer dan genoeg kennis van:

Microsoft 365, Intune, Azure Active Directory Protection, Advanced Threat Analytics, Azure ATP, Cloud App Security & Windows Defender ATP, Windows 10, Modern Management, Co-management, IaaS, PaaS en Office365, AD FS, Azure AD Connect, PowerShell, Graph API.

We are InSpark. Are you in?
Kom je langs om kennis te maken? Stuur eerst je CV of LinkedIn-profiel met contactgegevens naar recruitment@inspark.nl. Enne… stuur gerust een document als bijlage bij je e-mail hoor 😉 No problem.

SHARE
Fabienne Verwer

Recruiter

Versnel jouw carrière
Kom werken in ons Modern Workplace team en word mijn nieuwe collega!
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!