Jij helpt organisaties te versnellen in hun reis naar een moderne werkplek, waardoor eindgebruikers maximaal ondersteund worden in een Mobile First, Cloud First wereld. Is dat hetgeen waar jij je dagelijks mee bezig wilt houden? Dan ben jij een Modern Workplace consultant bij InSpark.

Wil jij met jouw [technische] expertise InSpark helpen zijn missie te realiseren? Kom ons team versterken als EM+S Consultant!

Als jij dit bent

Als technisch consultant Modern Workplace houd jij je bezig met transformatie naar de moderne werkplek en mobility vraagstukken van klanten in de breedste zin van het woord. Je helpt klanten te versnellen, je adviseert klanten over zakelijke toepassingen op het gebied van mobility en je bent uitstekend op de hoogte van de laatste trends wat betreft informatiebeveiliging, identity en mobile device/application management. Alles in de visie van Mobile First, Cloud First. Oplossingen binnen Microsoft 365 kennen geen geheimen voor je. Je wilt hier de beste in zijn en bent in staat om bij InSpark aan te haken bij een team van specialisten, die rechtstreeks contact hebben met de Product Group van Microsoft 365 van Microsoft in Redmond.

Naast een adviserende rol, implementeer en migreer je ook Microsoft gerelateerde mobility oplossingen en ben je betrokken in het (pre-)sales proces. Je voert Proof of Concepts uit en geeft presentaties. Naast kennis van Identity en EM+S, heb je ook kennis van Windows 10, Windows Defender Threat stack (Windows Defender ATP) en overige producten zoals System Center Configuration Manager (SCCM). Projectmatige certificeringen zoals PRINCE2, IPMA, etc. is een pré.

 En je dit in huis hebt

 • Afgeronde hbo-opleiding
 • Diepgaande kennis van alle onderdelen van Microsoft Enterprise Mobility Suite
 • Diepgaande kennis van Intune, Azure Active Directory Protection, Advanced Threat Analytics, Azure ATP, Cloud App Security & Windows Defender ATP
 • Diepgaande kennis van de modern werkplek in al zijn facetten (Windows 10, Modern Management, Co-management)
 • Kennis van IaaS, PaaS en Office365
 • Ervaring met platform gerelateerde producten zoals ADFS, Azure AD Connect, PowerShell, Graph API
 • Ervaring met het werken in multidisciplinaire teams in internationale omgevingen
 • Uitstekende communicatie skills, zowel schriftelijk als mondeling

 Dan hebben we je heel wat te bieden

InSpark versnelt elke organisatie met digitale transformatie. Met Microsoft-technologie op kop, en de inspiratie en strategie om slimme keuzes te maken. Met de beste mensen en de beste oplossingen die er zijn. Innovatie die zorgt voor blijvend resultaat. Wij zijn Country Partner of the Year 2018, Microsoft Gold Partner, benoemd tot Hybrid Cloud Partner of the Year 2017, Digital Transformer of the Year 2017 en meermalig FD Gazelle winnaar. Het is onze ambitie om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn! Lees meer op www.inspark.nl en www.werkenbijinspark.nl.

Binnen InSpark werken de volgende teams multi-disciplinair samen: Cloud Infra & Apps, Modern Workplace, Data & AI en Managed Services. Als EM+S Consultant kom je in het Modern Workplace – Cloud Foundation team terecht. Door gave projecten te doen bij grote klantnamen, ontwikkel jij je in rap tempo. Opgedane kennis deel je met het team en vice versa. Want juist van elkaar leer je. Geregeld zijn er daarom kennisdagen gepland.

En er is meer:

 • Een ondernemende informele cultuur waar een passie voor Microsoft technologie en oprechte motivatie om klanten naar een volgend niveau te brengen ons verbindt
 • De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, wat telt is resultaat
 • Een goed salaris, leaseauto, een eigen device & opleidingsbudget, gezamenlijke lunch, gezellige en sportieve personeelsuitjes en een jaarlijks company weekend naar de sneeuw of zon

Goed idee om nu in de versnelling te gaan! 
Is dit jouw uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV, korte motivatie en een indicatie van je salaris naar nynke.van.der.gouw@inspark.nl. Ik ga graag met je in gesprek. 

Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

 

SHARE
Nynke van der Gouw

HR & Talent professional

Versnel jouw carrière
Ben jij de nieuwe Enterprise Mobility + Security Consultant die wij zoeken? Ik ga graag met je in gesprek!
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!