Welke rol pak jij binnen InSpark?

“Ik werk graag aan grote, complexe Security & Cloud-projecten. Dit omdat ik dan uitgedaagd wordt om na te blijven denken. Bij InSpark krijg ik daartoe de kans. Zo ben ik bij Perfetti Van Melle, onder andere bekend van Mentos, bezig om 16.000 medewerkers, verdeeld over 15 active directory’s (landen), samen te voegen tot één Cloud-omgeving (Office 365), zodat zij veilig en optimaal met elkaar kunnen samenwerken. Ik ben de lead architect van dit project, maar help ook mee in de uitvoering. Het werk bij InSpark heeft een internationaal karakter (bijvoorbeeld Security R&D Center in Israel of Corporate in Redmond), ook door de samenwerking met Microsoft-teams, terwijl je alles gewoon vanuit huis of kantoor kan doen. Ideaal, want op deze manier kan ik dit werk prima combineren met mijn gezin!”

Hoe zijn de collega’s?

“Werken bij InSpark is leuk omdat het een relatief kleine club is, maar wel één met een zeer hoog kennisniveau! Er werken hier veel hoogopgeleide professionals, die hun kennis graag delen. InSpark is dus zeker een professioneel bedrijf, maar toch ook wel weer heel persoonlijk. Zo lag ik een keer in het ziekenhuis en kreeg ik een fruitmand en een kaartje thuisgestuurd. Die betrokkenheid vind ik mooi.”

“Ik krijg bij InSpark veel vrijheid om zelf mijn eigen tijd in te delen. Wil ik ‘s middags een keertje sporten en ‘s avonds werken? Dan is dat geen probleem. Ik wil die keuzevrijheid ook hebben. Maar om eerlijk te zijn leer ik in mijn vrije tijd ook graag door, dus eigenlijk kun je wel stellen dat ik haast fulltime met mijn hobby bezig ben!”

Derk is Security Expert

Wil je meer weten over het werk van Derk van der Woude bij InSpark? Hij heeft bijvoorbeeld webinars gegeven over informatiebeveiliging en over het security assesment en heeft zoetwarenbedrijf Perfetti van Melle geholpen met de veilig stap naar de cloud.

We willen graag een video laten zien. Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.

 

We willen graag een video laten zien. Accepteer marketing-cookies om deze video te bekijken.
SHARE
Derk van der Woude

Lead Consultant Security

Kennismaken?
Laten we samen een keer koffie drinken! Dan vertel ik je alles over Security en InSpark.
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!