Als Delivery Manager bij InSpark ben jij verantwoordelijk voor de levering van al onze diensten naar onze eindklanten. Je bent het gezicht naar buiten voor onze key accounts, werkt samen met onze consultants en klant succes managers en bepaalt en monitort onze kwaliteitsstandaard.  Om de kwaliteit van dienstverlening in goede banen te kunnen leiden geef je  rechtstreeks leiding aan onze planners, service managers en project managers. Ook vervul je een belangrijke aanjagende rol in het verder professionaliseren van onze aanpak en werkwijze. Je snapt ons vakgebied, spreekt de Microsoft taal, managet risico’s en bewaakt een goede verhouding tussen klant- en bedrijfsbelang. We zijn dé #1 Microsoft Partner in Nederland en jouw missie is om dit ook te blijven!

Zijn dit werkzaamheden waar jij energie van krijgt? Wil jij met jouw skills InSpark helpen zijn missie te realiseren? Kom dan ons team versterken als Delivery Manager.

Als jij dit bent:

Je bent enthousiast en niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Je houdt ervan om mee te denken aan de strategie van InSpark en bent in staat die strategie te operationaliseren. Met je voeten in de modder staan vind je echter ook heerlijk.

Als onze Delivery Manager, ben je lid van het MT. Je bent verantwoordelijk voor het bewaken, verbeteren en coördineren van de operatie. Je bent hét aanspreekpunt voor onze klanten bij vraagstukken met betrekking tot onze dienstverlening. Ook bij het opstarten van grote projecten en nieuwe samenwerkingen vervul je een actieve rol. Je ziet het als een uitdaging om de juiste vertaalslag van klantvraag naar advies of oplossing te maken. Jij bent succesvol wanneer InSpark een goede klanttevredenheid, klantretentie en marge behaalt.

En je dit in huis hebt

 • Minimaal een HBO werk- en denkniveau
 • Aantoonbare ervaring als lijnmanager en een hoge mate van organisatiesensitiviteit
 • Aantoonbare werkervaring binnen Operations of Delivery Management
 • Gedegen kennis van en ervaring met methodieken en frameworks op gebied van Project & Service Management (Prince 2, Agile Scrum, ITIL, etc.)
 • Het vermogen om procesmatig en sterk analytisch te denken
 • Kennis, ervaring en/of affiniteit met het Microsoft Cloud platform
 • Sterke sociale en communicatieve vaardigheden
 • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal.

Dan hebben we je heel wat te bieden

InSpark versnelt elke organisatie met digitale transformatie. Met Microsoft-technologie op kop, en de inspiratie en strategie om slimme keuzes te maken. Met de beste mensen en de beste oplossingen die er zijn. Innovatie die zorgt voor blijvend resultaat. Wij zijn Microsoft Partner of the Year 2018, Hybrid Cloud Partner of the Year 2017, Digital Transformer of the Year 2017 en meermalig FD Gazelle. Het is onze ambitie om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn! Lees meer op www.inspark.nl en www.werkenbijinspark.nl.

En er is meer:

 • Een ondernemende informele cultuur waar een passie voor Microsoft technologie en oprechte motivatie om klanten naar een volgend niveau te brengen ons verbindt
 • De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, wat telt is resultaat
 • Een goed salaris, leaseauto, een eigen device & opleidingsbudget, gezamenlijke lunch, gezellige en sportieve personeelsuitjes en een jaarlijks company weekend naar de sneeuw of zon

Goed idee om nu in de versnelling te gaan! 
Is dit jouw uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV, korte motivatie en een indicatie van je salaris naar recruitment@inspark.nl. Ik ga graag met je in gesprek. 

Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

SHARE
Fabienne Verwer

Recruitment

Versnel jouw carrière
Ben jij onze nieuwe Delivery Manager? Ik ga graag met je in gesprek!
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!