Heb jij een achtergrond als Inside Sales, Sales Support of PMO en ben je bekend met de hedendaagse Microsoft technieken als SharePoint Online, Microsoft Teams en D365 CRM? Heb je géén 9 tot 5 mentaliteit, ben je commercieel ingesteld en ben je een echte teamspeler? Kom dan bij InSpark, in de rol van Customer Engagement Manager, de samenwerking met de klant naar een hoger niveau brengen.
In deze rol ben je de spin in het web voor een uitgebreide set klanten, en ben je, samen met de uitvoerende consultants van je projecten, verantwoordelijk voor het ‘WoW’ effect bij je klant.

Als jij dit bent:

Je core werkzaamheden bestaan uit het, in samenwerking met de consultants, remote initiëren, plannen, coördineren, bewaken, opleveren en evalueren van je projecten. Daarnaast ben je veel bezig met het spotten, registreren en sluiten van verkoopkansen in D365 CRM, het opstellen en uitsturen van offertes en het klaarzetten van de facturatie voor jouw projecten.

En je dit in huis hebt

Als Customer Engagement Manager dien je minimaal aan de volgende functie-eisen en eigenschappen te voldoen:  

 • Je bent beschikbaar voor 40 uur per week;
 • HBO werk- en denkniveau heeft de voorkeur;
 • Je hebt een proactieve instelling, je bent creatief, en je bent een echte aanpakker;
 • Als persoon ben je flexibel, stressbestendig en kan je goed zelfstandig werken, je kunt snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en werkt nauwkeurig;
 • Regelen zit in je DNA en je bezit goede administratieve vaardigheden;
 • Vloeiend Nederlands en goed Engels (zowel schriftelijk als mondeling);
 • Kennis van Microsoft Office-applicaties;
 • Ervaring met CRM en ERP systemen is een pré.

Dan hebben we je heel wat te bieden

InSpark versnelt elke organisatie met digitale transformatie. Met Microsoft-technologie op kop, en de inspiratie en strategie om slimme keuzes te maken. Met de beste mensen en de beste oplossingen die er zijn. Innovatie die zorgt voor blijvend resultaat. Het is onze ambitie om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn! Lees meer op www.inspark.nl en www.werkenbijinspark.nl.

En er is meer:

 • Een ondernemende informele cultuur waar een passie voor Microsoft-technologie en oprechte motivatie om klanten naar een volgend niveau te brengen ons verbindt;
 • Een goed salaris, een eigen device & opleidingsbudget, gezamenlijke lunch, gezellige en sportieve personeelsuitjes en een jaarlijks company weekend naar de sneeuw of zon;
 • En er zijn meer dan voldoende doorgroeimogelijkheden als Accountmanager, Service Manager of Consultant.

Goed idee om nu in de versnelling te gaan! 

Is dit jouw uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je C.V., korte motivatie en een indicatie van je salaris naar recruitment@inspark.nl. Wij gaan graag met je in gesprek. 

Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. 

SHARE
Fabienne Verwer

Recruiter

Versnel jouw carrière
Kom jij ons Customer Engagement Team versterken? Ik ga graag met je in gesprek!
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!