Corporate IT Recruiter

Solliciteer nu

Sollicitatie

Fabienne Verwer
Corporate Recruitment Consultant

Leuk dat je op deze vacature bent beland. Ik neem aan dat je op zoek bent naar een nieuwe uitdaging? Of wellicht ben je gewoon nieuwsgierig. Bij InSpark zijn wij de afgelopen jaren sterk aan het groeien en ons wervingsplan voor 2021 is niet minder ambitieus. Maar wel eentje waar jij natuurlijk veel energie van krijgt.  

Omdat wij grootse plannen hebben voor 2021 zijn wij voor ons team op zoek naar een ervaren IT Recruiter. Dat betekent niet dat je hoeft vast te bijten in een complex IT-landschap & de infrastructuur daarvan. Maar jij moet wel de materie kennen en hier over mee kunnen praten met de sollicitanten en de consultants intern. 

Waarom InSpark?

Welkom bij de meeslepende realiteit van InSpark,  de #1 Microsoft Partner of the Year en winnaar van de Microsoft Security and Compliance Partner of the Year Award 2019. Die titels krijg je niet zomaar. Met ruim 100 gedreven professionals, werken we dag in dag uit knetterhard aan baanbrekende cloud security en modern workplace oplossingen die ambitieuze bedrijven op voorsprong zetten. Bij InSpark praten we niet alleen over machine learning, mixed reality en secure by design, in onze multidisciplinaire expert teams passen we het ook continu toe in de praktijk van onze klanten. 

Waar hebben wij jouw hulp bij nodig?  

Jij bent verantwoordelijk voor het gehele recruitmentproces van A tot Z. En omdat wij een platte organisatie zijn, krijg jij veel vrijheid en verantwoordelijkheid om dit tot een succes uit te bouwen. Jij onderhoudt nauw contact met de verschillende lead consultants en weet precies wat er gaande is binnen de organisatie. Jij bent daarnaast een kei in het opbouwen van een sterk netwerk met kandidaten en jij weet de juiste mensen te enthousiasmeren. Jij weet mensen aan jou en InSpark te binden en zorgt voor een optimale Candidate Experience.  

Wij voeren niet zomaar Recruitment! Dit doen wij op een kwalitatieve en succesvolle manier. Grootschalige onpersoonlijke mailings eruit sturen? Daar doen wij niet aan. Hunten? Zeker! Maar wel persoonlijk en succesvol. Heb jij hier toevallig nog goede ideeën voor? 

Het team  

Team Recruitment valt onder Human Resource. Human Resource bestaat uit Maurice (HR manager), Daniëlle (HR adviseur) en Petra (interim HR adviseur). Binnen Team Recruitment werken Fabienne (Corporate Recruiter), Pascal (Corporate Recruiter) en Kimberly (interim IT Recruiter). Wij zijn verantwoordelijk voor het werven en selecteren van toptalent binnen de IT (Young ProffesionalsMedior en Senior IT’ers) maar dat is niet alles! Wij zijn ook verantwoordelijk voor o.a. zaken als candidate experience, brand awareness en events waar jij ook met jouw kennis en expertise aan gaat bijdragen. 

Je krijgt: 

 • Een goed salaris met pensioenregeling en een bonus; 
 • Een opleidingsbudget en studiedagen om trots op te zijn; 
 • Vrijheid in keuze van devices om mee te werken; 
 • Alle vrijheid om je eigen agenda in te delen en thuis, op kantoor of bij de klant te werken; 
 • Slimme collega’s waar je veel van kunt leren; 
 • Veel lol met je collega’s tijdens teamdagen, VrijMiBo’s, de jaarlijkse skitrip en BBQ’s. 

  P.S…

  Wat ik je nog wil meegeven is het volgende: wij zijn op zoek naar toptalent binnen de IT en om dit talent te vinden is het belangrijk dat jij een out of the box denkende Recruiter bent. Hoe bind jij mensen aan jezelf en natuurlijk onze organisatie? Wat maakt jou anders dan alle andere Recruiters? Hoe ga jij met kandidaten om? Ben jij in staat het gehele proces zelfstandig te begeleiden en de lead hierin te nemen (of hier naar toe te groeien)? Als jij hier een spannend antwoord op hebt en je niet zomaar uit het veld laat slaan, nodig ik je graag uit voor een kennismakingsgesprek met mij! 

  We Are InSpark. Are you in? 

  Kom je langs om kennis te maken? Stuur eerst even je CV of LinkedIn-profiel met contactgegevens naar recruitment@inspark.nl. 

   Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

  image description
  Fabienne Verwer | Corporate Recruitment Consultant
  Versnel jouw carrière
  Laat je gegevens achter en ga samen met ons in de versnelling! Deze kans wil je niet missen!
  Solliciteer nu
  Altijd up to date?
  Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!