Als Cloud Subscription Specialist ben je bezig om de overstap naar de cloud voor bestaande en nieuwe klanten vanuit subscription oogpunt een succes te maken. Hierbij vind je het interessant om de nieuwste clouddiensten mee te nemen en weet je de klant te overtuigen van de dienstverlening die InSpark hiervoor kan leveren.

Als jij dit bent:

Je maakt je klant enthousiast over de mogelijkheden en voordelen om hun business te versnellen. Azure, Cloud en het Microsoft 365 platform zijn domeinen waarin je op managementniveau kan sprankelen. Daarnaast heb je ervaring in de complexe wereld van licentieprogramma’s, diensten en mogelijkheden die je kunt leveren om de digitale transformatie glans te geven. Hierin wil je de beste zijn en word je een trusted advisor van de klant op het gebied van Microsoft licenties. Het partneren met Microsoft wereldwijd en software vendoren zit in je bloed, waardoor je gezamenlijk succes kunt halen met een sterke lange termijn visie.

En je dit in huis hebt

  • Microsoft Designing and Providing
  • Microsoft Volume Licensing Solutions to Large Organizations 74-678
  • Microsoft Licensing Solutions Expert LORG;com
  • Werkervaring in de software subscription/licentiewereld
  • Microsoft Cloud Solution Provider kennis en ervaring
  • Uitstekende communicatie skills in Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondeling

Dan hebben we je heel wat te bieden

InSpark versnelt elke organisatie met digitale transformatie. Met Microsoft-technologie op kop, en de inspiratie en strategie om slimme keuzes te maken. Met de beste mensen en de beste oplossingen die er zijn. Innovatie die zorgt voor blijvend resultaat. Wij zijn Microsoft Partner of the Year 2018, Hybrid Cloud Partner of the Year 2017, Digital Transformer of the Year 2017 en meermalig FD Gazelle. Het is onze ambitie om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn! Lees meer op www.inspark.nl en www.werkenbijinspark.nl.

En er is meer:

  • Een ondernemende informele cultuur waar een passie voor Microsoft technologie en oprechte motivatie om klanten naar een volgend niveau te brengen ons verbindt
  • De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, wat telt is resultaat
  • Een goed salaris, leaseauto, een eigen device & opleidingsbudget, gezamenlijke lunch, gezellige en sportieve personeelsuitjes en een jaarlijks company weekend naar de sneeuw of zon

Goed idee om nu in de versnelling te gaan! 
Is dit jouw uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV, korte motivatie en een indicatie van je salaris naar nynke.van.der.gouw@inspark.nl. Ik ga graag met je in gesprek. 

Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

SHARE
Nynke van der Gouw

HR & Talent professional

Versnel jouw carrière
Ben jij onze nieuwe Cloud Subscription Specialist? Ik ga graag met je in gesprek!
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!