Cloud Engineer (O365)

Solliciteer nu

Sollicitatie

Kimberly de Jager
Corporate Recruitment Consultant

Jij kent de Office 365 solutions natuurlijk helemaal uit je hoofd. Easy. Daarom kunnen onze klanten uit de 2e en 3e lijn wel wat moeilijkere vragen aan je voorleggen over Office 365 of Azure. En dat doen ze dan ook via ons ticketportaal of de telefoon. Superleuk om met deze IT-professionals mee te denken en met een nóg slimmere oplossing te komen. Zo één die ze zelf nooit hadden kunnen bedenken. Daar ben je dus Cloud Engineer bij InSpark voor.

Hoeveel weet jij van O365 of Azure?

We zoeken een Cloud Engineer die al expert is of het bijna is. Je hebt één aandachtgebied: O365 of Azure. Maar expert zijn in allebei mag natuurlijk ook. Je moet trouwens wel een voorliefde voor Microsoft hebben. Wij zijn namelijk één van de belangrijkste partners in Nederland.

Je houdt ervan om:

  • naar congressen van Microsoft te gaan in de hele wereld;
  • jezelf te ontwikkelen en daarvoor je opleidingsbudget en studiedagen slim in te zetten;
  • een goed salaris mét pensioenregeling en een bonus te krijgen;
  • te werken in een team met collega’s die eager zijn om nieuwe dingen op te pakken;
  • dagelijks met de nieuwste technologische ontwikkelingen te werken;
  • en lol te maken met je collega’s tijdens teamdagen, VrijMiBo’s, de jaarlijkse skitrip én BBQ’s.

Waar hebben we je hulp voor nodig?

Je beheert de cloud-omgeving van onze klanten. En ze kunnen je (soms ook ’s nachts) bereiken met complexe vragen. Sterker nog: je bent ze vaak al twee stappen voor. Op basis van hun gebruik ontdek jij slimmere, efficiëntere en goedkopere oplossingen voor hen met de allernieuwste Microsoft-technologie. Bovendien automatiseer je als Cloud Engineer het beheer zoveel mogelijk. Als je drie keer handmatig op een knopje hebt gedrukt, kun je daar vast wel een applicatie voor ontwikkelen.

“Je past perfect in ons team als je het leuk vindt om een klant te helpen met innoveren. Opleiding vind ik eigenlijk minder belangrijk. Tijdens het sollicitatiegesprek kijk ik vooral naar iemands kennis en mindset. Je wacht niet af, maar gaat zelf actief op zoek naar mogelijkheden. Ondertussen help je mee aan de bouw van onze afdeling. En helemaal belangrijk: je blijft jezelf ook ontwikkelen. Als je een goed plan hebt, dan kun je dat hier gewoon uitvoeren.” Salar Darwish | Lead Managed Services

Jij hebt meer dan genoeg kennis van:

Configureren van diverse IaaS, PaaS en SaaS componenten en diensten die Office 365 en/of Azure te bieden heeft. Configureren van Microsoft Server componenten. Een migratie naar bijvoorbeeld Exchange Online ondersteunen. Intune, Defender ATP, EM+S, SharePoint, Exchange, Dynamics 365, Power BI en/of Teams, Powershell, Power Platform.

We Are InSpark. Are you in? 

Kom je langs om kennis te maken? Stuur eerst even je CV of LinkedIn-profiel met contactgegevens naar recruitment@inspark.nl. 

 Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

image description
Kimberly de Jager | Corporate Recruitment Consultant
Interesse in een versnelling van jouw carrière?
Word jij onze nieuwe Cloud engineer? Ik ga graag met je in gesprek.
Solliciteer nu
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!