InSpark is een toonaangevende Microsoft Partner op het gebied van Azure Cloud, Microsoft 365, Office 365 en Data & AI. Onze ambitie is om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn!

Vind jij het een uitdaging om klanten te helpen bij al hun vragen over het Microsoft cloud platform en heb je klanttevredenheid helemaal bovenaan staan? Ben je daarnaast klaar om veel te leren en terecht te komen in een organisatie met alleen maar Microsoft experts? Kom dan ons InSpark Managed Services team versterken als cloud engineer!

Als jij dit bent

Net als wij ben jij overtuigd dat Office 365 en Azure veel potentie hebben voor organisaties van klein tot groot. Jij handelt tickets af en zorgt ervoor dat elke klant een tevreden klant is. Het betreft incidenten, vragen of wijzigingen die we soms zelfstandig en soms samen met onze consultants uitvoeren.

Daarnaast weet de verschillende componenten van Azure en/of Office365 te configureren. Je bent verantwoordelijk voor het optimaliseren van de ICT-infrastructuur van onze klanten. Je bent op de hoogte van en/of hebt interesse in de laatste ontwikkelingen van het Microsoft cloud platform en bent altijd bezig om de nieuwste features in de praktijk te proberen. Je werkt samen in een divers team van Microsoft professionals en je adviseert je klanten om het maximale uit Azure, Office 365, System Center, Intune, Defender ATP, EM+S en OMS te halen. Je wordt zelfs collega’s met 8 MVP’s waar je heel veel van kunt leren.

En je dit in huis hebt

  • MBO of HBO werk- en denkniveau.
  • Minimaal 2 jaar relevante ervaring op het gebied van Microsoft-technologie of aantoonbaar veel energie 🙂
  • Klantgerichtheid, initiatiefrijk en een focus op resultaten.
  • Sterke communicatieve en analytische vaardigheden.
  • Beheersing van Nederlandse en Engelse taal.
  • Kennis en ervaring met Azure, Office 365, Automation, Azure Alerting, System Center, Azure Back-up, EM+S en OMS is een pré.

Dan hebben we je heel wat te bieden

InSpark versnelt elke organisatie met digitale transformatie. Met Microsoft-technologie op kop, en de inspiratie en strategie om slimme keuzes te maken. Met de beste mensen en de beste oplossingen die er zijn. Innovatie die zorgt voor blijvend resultaat. Wij zijn Country Partner of the Year 2018, Microsoft Gold Partner, benoemd tot Hybrid Cloud Partner of the Year 2017, Digital Transformer of the Year 2017 en meermalig FD Gazelle winnaar. Het is onze ambitie om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn! Lees meer op www.inspark.nl en www.werkenbijinspark.nl.

Binnen InSpark werken de volgende teams multi-disciplinair samen: Cloud Infra & Apps, Modern Workplace, Data & AI, Enterprise Security en Managed Services. Door gave projecten bij verschillende klanten, ontwikkel jij je in rap tempo. Opgedane kennis deel je met het team en vice versa. Want juist van elkaar leer je. Geregeld zijn er daarom kennisdagen gepland.

En er is meer:

  • Een ondernemende informele cultuur, waar een passie voor Microsoft technologie en oprechte motivatie om klanten naar een volgend niveau te brengen, ons verbindt
  • De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, wat telt is resultaat
  • Een goed salaris, leaseauto, een eigen device & opleidingsbudget, gezamenlijke lunch, gezellige en sportieve personeelsuitjes en een jaarlijks company weekend naar de sneeuw of zon

Goed idee om nu in de versnelling te gaan! 
Is dit jouw uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV, korte motivatie en een indicatie van je salaris naar recruitment@inspark.nl. Ik ga graag met je in gesprek. 

 Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

SHARE
Fabienne Verwer

Recruiter

Versnel jouw carrière
Word jij onze nieuwe Cloud engineer? Ik ga graag met je in gesprek.
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!