InSpark is een toonaangevende Microsoft Partner op het gebied van Cloud, Office 365, SharePoint, Apps en CRM. Onze ambitie is om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn!

Hoe we daar komen? Door het ontwikkelen en verkopen van creatieve en écht innovatieve oplossingen. Door klanten volledig te ontzorgen met een full service concept. Door lange termijn relaties op te bouwen en gezien te worden als trusted advisor als het gaat om digitale transformatie. Door te werken met toppers en parels: ambitieuze professionals die het beste uit zichzelf halen en daarmee een wow-factor creëren bij onze klanten. Help jij mee onze business te versnellen?

Als jij dit bent

Je gebruikt de REST API of het Client Object Model van Office 365 om kleine of grote applicaties te bouwen bovenop SharePoint Online of on-premises. Je maakt gebruikt van javascript libraries of frameworks (denk aan Knockout, Breeze, AngularJS, Durandal) om snel tot resultaten te komen en solide oplossingen te realiseren.

Ben jij een talent op het gebied van ASP.Net MVC, en bouw jij graag webapplicaties die gebruik maken van Azure Service Bus, Azure Blob Storage en andere Azure services. Je gebruikt de laatste technieken om de mooiste apps te bouwen voor onze klanten met focus op het resultaat.
Je hebt het nieuwe App model omarmd en bouwt je apps op basis van ASP.NET-technologie en met handig gebruik van Azure-diensten. De Service bus, ACS, Blob storage en Websites zijn de bouwblokken waarmee jij je applicaties ontwerpt en realiseert. Je gebruikt de REST API of CSOM van Office 365 om te integreren. Voor klanten die on-premises werken en geen gebruik willen maken van Azure-diensten bouw je je oplossingen op basis van .NET-technologie.

En je dit in huis hebt

  • HBO of academisch werk- en denkniveau
  • Ervaring met C#, Azure, Service Bus en MVC (angularJS is een pré)
  • Een open houding die jou een goede teamspeler maakt
  • Goede beheersing van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift
  • Sterke communicatie- en adviesvaardigheden
  • Minimaal 2 jaar projectervaring

Dan hebben we je heel wat te bieden

InSpark versnelt elke organisatie met digitale transformatie. Met Microsoft-technologie op kop, en de inspiratie en strategie om slimme keuzes te maken. Met de beste mensen en de beste oplossingen die er zijn. Innovatie die zorgt voor blijvend resultaat. Wij zijn Country Partner of the Year 2018, Microsoft Gold Partner, benoemd tot Hybrid Cloud Partner of the Year 2017, Digital Transformer of the Year 2017 en meermalig FD Gazelle winnaar. Het is onze ambitie om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn! Lees meer op www.inspark.nl en www.werkenbijinspark.nl.

Binnen InSpark werken de volgende teams multi-disciplinair samen: Cloud Infra & Apps, Modern Workplace, Data & AI en Managed Services. Als Cloud Developer krijg je de kans om gave projecten te doen bij klanten, zodat jij jezelf in rap tempo kunt ontwikkelen. Opgedane kennis deel je met het team en vice versa. Want juist van elkaar leer je. Geregeld zijn er daarom kennisdagen gepland. Ook is er mogelijkheid voor training en ontwikkeling.

En er is meer:

  • Een ondernemende informele cultuur waar een passie voor Microsoft technologie en oprechte motivatie om klanten naar een volgend niveau te brengen ons verbindt
  • De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, wat telt is resultaat
  • Een goed salaris, leaseauto, een eigen device & opleidingsbudget, gezamenlijke lunch, gezellige en sportieve personeelsuitjes en een jaarlijks company weekend naar de sneeuw of zon

 Goed idee om nu in de versnelling te gaan! 
Is dit jouw uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV, korte motivatie en een indicatie van je salaris naar nynke.van.der.gouw@inspark.nl.

Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

SHARE
Nynke van der Gouw

HR & Talent Professional

Versnel jouw carrière
Solliciteer bij InSpark. Nynke gaat graag met je in gesprek.
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!