Hoe ben je bij InSpark terecht gekomen?

“Voordat ik bij InSpark begon, was er vanaf moment 1 een leuke klik, maar steeds twijfelde ik aan mezelf; was ik wel de persoon die het verdiende om in de Eredivisie van de Nederlandse IT markt te spelen? Uiteindelijk heb ik de knoop doorgehakt, wat achteraf de beste keuze voor mijn carrière is geweest. Ik ben uitgegroeid tot een consultant binnen het Cloud Infrastructuur en Apps team, waar we ons voornamelijk bezig houden met migraties van klanten naar de nieuwste datacenter en cloud producten van Microsoft. Daarnaast adviseer ik bedrijven bij strategische keuzes naar de toekomst toe en kijken we in hoeverre Microsoft Azure daar een toegevoegde waarde kan zijn.”

Waar liggen de uitdagingen?

“Ik vind het fijn om omgevingen bij klanten blijvend te verbeteren. Dat we niet even een doekje tegen het bloeden brengen, maar duurzame oplossingen en continue verbeteringen aanbieden. De vrijheid en verantwoordelijkheid die ik krijg, vind ik heerlijk. Ik koester de afwisseling, want ik doe van alles: implementaties, pre-sales, coaching, marketing, webinars, community werk en ik geef advies en trainingen. Daarnaast houd ik ervan om mezelf steeds te kunnen blijven uitdagen om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen binnen het platform.”

Vacature hybrid cloud identity specialist InSpark - featured

Wat maakt InSpark leuk om bij te werken?

“Binnen InSpark vind ik vooral de ongedwongen sfeer erg prettig. We zijn sinds ik hier werk inmiddels 2x zo groot, maar ondanks ons kleinere formaat werken we bij vooraanstaande bedrijven, waar wij als vliegwiel dienen om de innovatie aan te slingeren. We zijn een organisatie met een erg platte managementstructuur en een ontspannen sfeer op kantoor. Ook al hebben we het vaak best druk, er blijft altijd ruimte voor een geintje en een drankje, dat vind ik belangrijk.”

Wie is Azureman?

Een hele hoop van wat ik heb bereikt is gewoon keihard werken en kansen creëren, maar soms moet je ook dingen gewoon maar aanpakken wanneer ze je overkomen, zoals het kiezen voor een huis, een auto, een nieuwe werkgever of zelfs een alter ego. Bij een vorige werkgever hadden wij op een gegeven moment een vergadering op een zeilboot, waar ik ter tafel bracht dat ik eigenlijk wel steeds meer met Azure aan het doen was en dat ik een grappige naam zocht voor mijn blog. Tijdens die zeiltrip is eigenlijk de superheld Azureman geboren, het domein dat ik nog altijd gebruik om mijn kijk op Azure en gerelateerde services te ventileren.

Bert is Azure expert

Blogs schrijven, events bezoeken, webinars opnemen, het hoort allemaal bij Bert zijn baan. Zo bezocht hij de MVP Summit in Amerika, waar de nieuwste ontwikkelingen in het grootste geheim worden gedeeld. Hier schreef hij een blog over. Bekijk hieronder ook zijn vlog op de MVP Summit en een webinar over de ins en outs van Azure.

SHARE
Bert Wolters

Lead Consultant Cloud Infra en Apps

Kennismaken?
Wil jij meer weten over mij, mijn baan of hoe het is om bij InSpark te werken? Dan ga ik graag met je in gesprek!
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!