Azure & Automation Consultant

Solliciteer nu

Sollicitatie

Pascal van Leeuwen
Corporate Recruitment Consultant

Jij weet als geen ander processen te automatiseren en optimaliseren, je bent op de hoogte van verschillende Automation toolings en gaat complexe projecten niet uit de weg. Herken jij dit? Mooi, dan is deze rol als Azure & Automation Consultant perfect voor jou! Je komt te werken in een gedreven team van consultants die dezelfde passie hebben voor IT en natuurlijk voor Microsoft technologie. Na een goede kop koffie en ben jij helemaal klaar om onze klanten te helpen met hun digitale transformatie. Automation is key, en jij weet onze klanten dan ook feilloos te adviseren en ondersteunen bij het automatiseren en optimaliseren van hun infrastructuur. Jij neemt de Continuous Integration en Continuous Deployment onder je hoede en bent volledig thuis in PowerShell en Open Source.

Je krijgt:

  • een goed salaris met pensioenregeling en een bonusregeling
  • een device- en opleidingsbudget en studiedagen
  • de kans om wereldwijde (Microsoft) events te bezoeken
  • alle vrijheid om je eigen agenda in te delen en thuis, op kantoor of bij de klant te werken
  • een vrije keuze in leaseauto
  • gedreven collega’s waar je veel van kunt leren
  • lol tijdens teamdagen, VrijMiBo’s, de jaarlijkse skitrip en BBQ’s.

Waar hebben we je hulp voor nodig?

Jouw denkkracht, ervaring en creativiteit heb je nodig om onze klantvragen op te lossen. Want aan stilzitten en makkelijke projecten doen we niet bij InSpark. We bouwen samen met onze klanten aan hun digitale transformatie en daar komt veel bij kijken. Automation is hier zeer belangrijk. Jij  ziet het dan ook als een uitdaging om onze klanten feilloos te adviseren en te ondersteunen bij hun digitale transformatie. Met jouw technische kennis en passie voor het vak, kun je de lastigste vraagstukken en migraties begeleiden, terwijl je vol passie processen automatiseert en optimaliseert.

Jij hebt meer dan genoeg kennis van: 

Open source, Netwerken & cloud, CI/CD tooling (Jenkins, Azure DevOps), PowerShell, Automation tooling (Terraform, Ansible, Puppet, Chef), communiceren, zelfstandig werken en Scrum. 

Heb jij ook nog kennis van open source als Kubernetes en Linux? Dat is mooi meegenomen maar zeker geen vereiste!

We Are InSpark. Are you in? 

Kom je langs om kennis te maken? Stuur eerst even je CV of LinkedIn-profiel met contactgegevens naar recruitment@inspark.nl

 Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

image description
Pascal van Leeuwen | Corporate Recruitment Consultant
Toe aan een nieuwe uitdaging?
Ik ga graag in gesprek over wat InSpark voor jou kan betekenen.
Solliciteer nu
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!