Als Alliance Manager heb jij de regie over ons partnership met Microsoft. InSpark is dé leidende Microsoft Cloud speler in Nederland. Zo zijn wij in 2019 benoemd tot Microsoft’s Global Security & Compliance Partner of the Year en Country Partner of the Year 2018. Onze band met Microsoft speelt dus een cruciale rol bij de digitale transformatie van onze klanten. In de rol van Alliance Manager weet jij als geen ander de verbinding te leggen tussen Microsoft en InSpark. Je zult een belangrijke rol gaan vervullen. Je gaat bijdragen aan het uitbouwen van onze business en strategie.

Dit ga je doen door de verschillende afdelingen binnen InSpark te ondersteunen en faciliteren op het gebied van Alliance Management, waaronder Marketing, Sales en op technisch vlak. Door jouw warme contacten binnen Microsoft weet jij precies wat er speelt en ben jij een ster in het maken van de verbinding tussen Microsoft en InSpark, jij weet de juiste mensen mee te nemen en aan te haken. Zo zorgen wij er samen voor dat wij dé leidende Microsoft Cloud speler in Nederland blijven!

Als jij dit bent:

Jij hebt warme banden met Microsoft en bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Hierdoor weet jij de krachten tussen Microsoft en InSpark te bundelen en speel jij een belangrijke rol in het waarmaken van onze ambitie voor 2020: de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn!

En je dit in huis hebt:

 • HBO of academisch werk- en denkniveau;
 • Een sterk netwerk bij Microsoft;
 • Sterke communicatieve vaardigheden waarmee je commitment van personen en teams creëert en versterkt;
 • Ambitie, lef en een sterke focus op het uitbouwen van onze business;
 • Microsoft technologieën zijn jou niet vreemd. Denk aan cloudtransformatie, informatieveiligheid;
 • Je bezit over een hoge dosis eigen verantwoordelijkheid;
 • Je bent goed in het maken van de verbinding en het meekrijgen van teams.

Dan hebben we je heel wat te bieden!

InSpark versnelt elke organisatie met digitale transformatie. Met Microsoft-technologie op kop, en de inspiratie en strategie om slimme keuzes te maken. Met de beste mensen en de beste oplossingen die er zijn. Innovatie die zorgt voor blijvend resultaat. Wij zijn Microsoft’s Global Security & Compliance Partner of the Year 2019, Microsoft Partner of the Year 2018, Hybrid Cloud Partner of the Year 2017, Digital Transformer of the Year 2017 en meermalig FD Gazelle. Het is onze ambitie om in 2020 de onbetwiste #1 Microsoft Business en IT-integrator te zijn! Lees meer op www.inspark.nl en www.werkenbijinspark.nl.

En er is meer:

 • De vrijheid om te werken waar en wanneer je wilt, wat telt is resultaat!;
 • De impact van groot, de sfeer van klein;
 • Een ondernemende informele cultuur, waar een passie voor Microsoft technologie en oprechte motivatie om klanten naar een volgend niveau te brengen, ons verbindt;
 • Een goed salaris, leaseauto, een eigen device & opleidingsbudget, gezamenlijke lunch, gezellige en sportieve personeelsuitjes en een jaarlijks company weekend naar de sneeuw of zon.

We are InSpark. Are you in?

Is dit jouw uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou! Stuur je CV/LinkedIn profiel Recruitment@inspark.nl. We gaan graag met je in gesprek.

Iedere vorm van acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld

 

SHARE
Fabienne Verwer

Recruiter

Ben jij onze Alliance Manager?
Ik kom graag met je in contact!
Altijd up to date?
Blijf op de hoogte van de laatste innovaties. Ontvang als eerste uitnodigingen voor webinars en events. Schrijf je nu in!